Η Κηφισιά γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό

Η Κηφισιά γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό (0-1) για την 4η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League, το βράδυ του Σαββάτου 13 Απριλίου. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Λομόνακο στο 70ό λεπτό.

Ο αγώνας

Η Κηφισιά ξεκίνησε καλύτερα και είχε την πρώτη μεγάλη στιγμή στο 10′ με τον Ματέους Σάντος να βγαίνει από τα πλάγια, αλλά να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 26′ και το 40′ τα σουτ των Τσανάτζια και Ματέους Σάντος ήταν πολύ άστοχα, ενώ λίγο πριν από την ανάπαυλα το διαγώνιο συρτό σουτ του Οζέγκοβιτς μέσα από την περιοχή κατέληξε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τσάβες.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Παναιτωλικός πήρε μέτρα στο γήπεδο και στην πρώτη καλή στιγμή που είχε, κατάφερε να σκοράρει. Ο Ζοάο Πέδρο εκμεταλλεύτηκε το λάθος των παικτών της Κηφισιάς στον χώρο του κέντρου και με κάθετη πάσα έβγαλε τον Λομόνακο απέναντι από τον Αναγνωστόπουλο, με τον επιθετικό του Παναιτωλικού να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 70ό λεπτό.

Στα λεπτά που ακολούθησαν, η Κηφισιά πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο όμως δεν ήρθε, με τον Παναιτωλικό να φεύγει από την Καισαριανή με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν (82′ Νίνης), Σολόα, Σναϊντερλάν, Βαφέας, Τσανάτζια, Κλωναρίδης (46′ Παπασάββας, 83′ Τετέι), Μιλίτσεβιτς, Μπιφουμά (82′ Μεντέντες), Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μαλής, Ταμπίντζε, Μαυρίας, Τορεχόν, Λιάβας, Πέρεθ (90+4′ Τσιγγάρας), Χουάνπι (85′ Χατζηθεοδωρίδης), Λομόνακο, Σέρχιο Ντίαζ (62′ Ζοάο Πέδρο).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital