Η Κηφισιά αποχαιρέτησε το Κύπελλο Ελλάδας με ψηλά το κεφάλι

Η Κηφισιά πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, έφτασε κοντά σε μια μεγάλη ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΟΦΗ. Η ισοπαλία (1-1) στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής υπέγραψε την ολοκλήρωση της φετινής παρουσίας της Κηφισιάς στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson, στη φάση των “16” της διοργάνωσης.

Σκόρερ για την Κηφισιά ο Κωνσταντακόπουλος στο 60ό λεπτό, με τον Φελίπε να διαμορφώνει το αποτέλεσμα με πέναλτι στο 90+1′ του αγώνα.

Ο αγώνας

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές καλές στιγμές, με τον ΟΦΗ να έχει την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει επί της ουσίας την εστία του Νικοπολίδη. Στο 23ο λεπτό, το δυνατό σουτ του Μπάκιτς δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς, όπως επίσης οι προσπάθειες των Ριέρα (28′) και Ντίκο (30′).

Η μεγαλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους ανήκε στην Κηφισιά, όταν ο Τεττέι έκανε εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και πάσαρε στον Αντερέγκεν, με τον ακραίο επιθετικό του Ντέιβιντ Νίλσεν όμως να κάνει κακό κοντρόλ και να χάνει την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, από το ύψος της μικρής περιοχής.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η Κηφισιά κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και έγινε πολύ πιο απειλιτική. Ο Αντερέγκεν χτύπησε τα πρώτα καμπανάκια για την άμυνα του ΟΦΗ στο 54′ και το 56′ πριν έρθει το γκολ του Κωνσταντακόπουλου στο 60ό λεπτό.

Μετά από υπέροχη βαθιά μπαλιά του Σμπώκου, ο Τεττέι απέφυγε -με όμορφη ενέργεια- δύο αμυντικούς των φιλοξενούμενων και έστρωσε την μπάλα στον Κωνσταντακόπουλο, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Αυτό το γκολ έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στους παίκτες του Ντέιβιντ Νίλσεν, που συνέχισαν να πιέζουν για ένα δεύτερο τέρμα, που θα οδηγούσε τον αγώνα στην παράταση. Οι προσπάθειες των Μασούρα και Κωνσταντακόπουλου στην τελική ευθεία όμως ήταν ημιτελείς, με τον ΟΦΗ να καταφέρνει μάλιστα -κόντρα στη ροή του αγώνα- να φτάσει στην ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φελίπε στο 90+1′ της αναμέτρησης.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Νικοπολίδης, Παρράς, Σμπώκος, Βαφέας (46′ Τεϊσέιρα), Σπίνος, Σολόα (71′ Ιπαλίμπο), Αντούνες, Κωνσταντακόπουλος, Ίλιεφ (62′ Μασούρας), Τετέι (63′ Μπιφουμά), Αντερέγκεν.
ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Πασαλίδης (68′ Λαμπρόπουλος), Αμπάντα, Γκαγέγος, Γκλάζερ, Μπάκιτς (68′ Νέιρα), Ριέρα (46′ Μπάκου), Μοσκέρα (81′ Μεγιάδο), Ντίκο (68′ Φελίπε).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital