Η Κηφισιά έμεινε όρθια στη Θεσσαλονίκη, 1-1 με τον Άρη

Η Κηφισιά πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” απέναντι στον Άρη, για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου πάλεψαν ξανά μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και δικαιώθηκαν, φεύγοντας από τη Θεσσαλονίκη με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Οζέγκοβιτς στο 75ο λεπτό. Νωρίτερα, ο Μορόν είχε ανοίξει το σκορ για τον Άρη (23′).

Ο αγώνας

Ο Άρης ήταν αυτός που είχε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του ρυθμού στο πρώτο μέρος, αλλά η Κηφισιά κατέγραψε την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα, με την κεφαλιά του Οζέγκοβιτς στο 6ο επτό.

Σταδιακά, οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και έφτασαν στο γκολ στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Φεράρι έκανε τη σέντρα από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, ο Σουλεϊμάνοβ πήρε την κεφαλιά και ο Μορόν με πλασέ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μέχρι την ανάπαυλα, ο Άρης είχε ακόμη δύο τελικές με Φεράρι (28′) και Μενέντες (33′), οι οποίες όμως δεν ανησύχησαν τον Αναγνωστόπουλο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Κηφισιά έδειξε πολύ πιο αποφασιστική και επιθετική. Έχοντας αυτή πλέον την μπάλα στα πόδια, επιχείρησε να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 52′ του αγώνα όμως, χρειάστηκε η σπουδαία επέμβαση του Αναγνωστόπουλου σε τετ α τετ με τον Μορόν για να διατηρήσει τα δεδομένα της αναμέτρησης, ως είχαν, και να δώσει την ευκαιρία στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να παραμείνει απειλητική.

Στο 63′ ο Οζέγκοβιτς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπράμπετς, βγήκε απέναντι από τον Κουέστα, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα του Άρη. Η επόμενη μεγάλη στιγμή για την Κηφισιά ήταν κι αυτή που έφερε το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 75ο λεπτό, ο Μασούρας έκανε την κούρσα από τα δεξιά, αφήνοντας πίσω δύο παίκτες του Άρη, έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι κι εκεί ο Οζέγκοβιτς με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Μέχρι το φινάλε του αγώνα, ο Άρης πίεσε σε δύο περιπτώσεις με τον Κάρλσον, ξανά όμως ο Αναγνωστόπουλος ήταν “εκεί” για να μη δώσει περισσότερα δικαιώματα και να διασφαλίσει τον πρώτο εκτός έδρας βαθμό της Κηφισιάς στη Stoiximan Super League.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μπράμπετς, Φεράρι, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο (83′ Μοντόγια), Νταρίντα, Βεστράτε (83′ Ζαμόρα), Πάρδο (57′ Χριστοδουλόπουλος), Σουλεϊμάνοβ (57′ Μόμπεργκ Κάρλσον), Μενέντες (69′ Ντουκουρέ), Μορόν.
ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μποτία (84′ Κωνσταντακόπουλος), Λούμορ, Βαφέας, Τσάπαν, Παπασάββας (69′ Πέιος), Ίλιεφ (62′ Μπιφουμά), Μασούρας, Τετέι, Αντερέγκεν (62′ Ματέους Σάντος), Οζέγκοβιτς (84′ Γκόμπελιτς).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital