Η Κηφισιά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2023

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα, η ΠΑΕ Κηφισιά πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου την ετήσια εορταστική εκδήλωση της κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας. Το “παρών” έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά, όπως επίσης οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν μάλιστα με την παρουσία τους οι κ.κ. Γιώργος Θωμάκος (Δήμαρχος Κηφισιάς), Αχιλλέας Κουρέπης (Αντιδήμαρχος Εκάλης, εντεταλμένος τομέα αθλητισμού), Νικήτας Κόκκαλη (Αντιδήμαρχος καθαριότητας), Χρήστος Βοσκόπουλος (Δήμαρχος Καισαριανής) και Γιάννης Τσιροζίδης (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Καισαριανής).

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κηφισιά πήρε τον λόγο και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και κάθε επιτυχία, ενώ ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο Κηφισιάς και τον Δήμο Καισαριανής για την στήριξή τους.

Οι τυχεροί της φετινής κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Μάκης Παυλάκης και Μιχάλης Αγριμάκης, το μέλος του τεχνικού επιτελείου, Ηλίας Κολοβός, όπως επίσης το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Κώστας Κοντούλας.

Η ΠΑΕ Κηφισιά θέλει να ευχαριστήσει θερμά την ιδιοκτησία και τους υπαλλήλους του εστιατορίου “Τηλέμαχος” (Φραγκοπούλου 19, Κηφισιά) για την άψογη φιλοξενία.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital