Η Κηφισιά έκλεισε με εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ το 2023

Η Κηφισιά δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας βαριά εντός έδρας ήττα (0-6) για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League, στην αυλαία του 2023.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν από νωρίς το προβάδισμα με τον Κωνσταντέλια στο 13ο λεπτό με δυνατό σουτ εντός περιοχής (η μπάλα κόντραρε πάνω στον Βαφέα και άλλαξε πορεία, καταλήγοντας στα δίχτυα).

Στα λεπτά που ακολούθησαν, η Κηφισιά άγγιξε την ισοφάριση, πρώτα με τον Οζέγκοβιτς (16′) κι εν συνεχεία με τον Λαντρ (18′), αμφότεροι όμως έστειλαν την μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κοτάρσκι.

Κι αντί να έρθει η ισοφάριση στο σημείο υπεροχής της Κηφισιάς, ο ΠΑΟΚ βρήκε ακόμη δύο γκολ μέσα σε διάστημα έξι λεπτών. Πρώτα με τον Τόμας (28′) κι εν συνεχεία με τον Ντεσπόντοφ (34′), οι φιλοξενούμενοι διεύρυναν το προβάδισμά τους.

Στο 52ο λεπτό ο Μουργκ έκανε τέσσερα τα τέρματα για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 72′ του αγώνα ήταν η σειρά του Οζντόεφ να βρει δίχτυα. Το τελικό σκορ της αναμέτρησης διαμόρφωσε ο Τσιγγάρας με πλασέ από τη μικρή περιοχή στο 80ό λεπτό.

KΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μποτία, Λαντρ, Λούμορ (61′ Γκόμπελιτς), Κωνσταντακόπουλος (61′ Πρίτσας, 85′ λ. τρ Πέιος), Βαφέας, Παπασάββας, Ματέους Σάντος (82′ Ίλιεφ), Οζέγκοβιτς, Τετέι (61′ Μπιφουμά).
ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Τροστ-Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (74′ Μπάμπα), Οζντόεφ (74′ Μάρκος Αντόνιο), Μεϊτέ (74′ Τσιγγάρας), Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ (76′ Τζίμας), Μπράντον Τόμας (74′ Σαμάτα).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital