Η Κηφισιά έκανε το 3×3, 2-0 την Athens Kallithea

Η Κηφισιά συνέχισε την αήττητη πορεία που έχει ξεκινήσει φέτος, σε Betsson Super League 2 και Κύπελλο Ελλάδας, φτάνοντας σε ακόμη μια νίκη. Οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και πήραν την εντός έδρας νίκη επί της Athens Kallithea (2-0), για το 3×3 στο Πρωτάθλημα της Betsson Super League 2.

Ο Μαντί Ταλάλ με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ (στο 25′) και ο Μιχάλης Κουιρουκίδης με πέναλτι (στο 50′) πέτυχαν τα δύο γκολ της Κηφισιάς, σε μια αναμέτρηση που πάντως επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Λεωνίδα Ρώσση της Athens Kallithea.

Η ΠΑΕ Κηφισιά εύχεται στον άτυχο αθλητή της Athens Kallithea ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Ο αγώνας

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό στα πρώτα λεπτά, αφού οι δύο ομάδες αναλώθηκαν περισσότερο σε μονομαχίες στο κέντρο. Σταδιακά όμως, τα πράγματα άλλαξαν, με την Κηφισιά και την Athens Kallithea να επιτίθενται με μεγαλύτερη συνέπεια.

Στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης, η ομάδα του Γιώργου Πετράκη ευτύχησε μάλιστα να ανοίξει το σκορ. Θύτης ήταν ο Μαντί Ταλάλ, ο οποίος με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο “Γ” της εστίας των φιλοξενούμενων και έδωσε το προβάδισμα στην Κηφισιά. Πέντε λεπτά αργότερα, λίγο έλειψε να έρθει ένα δεύτερο γκολ.

Ο Ανδρέας Τεττέι συνεργάστηκε άψογα με τον Νίκο Πέιο και τον Κώστα Παναγιώτου, ο οποίος έκανε τη σέντρα με αποδέκτη τον Μιχάλη Κουιρουκίδη. Η δυνατή κεφαλιά του υψηλόσωμου επιθετικού όμως έφυγε λίγο άουτ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, η Athens Kallithea άγγιξε την ισοφάριση, όταν το δυνατό σουτ του Παναγιώτου Κυνηγόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την Κηφισιά να έχει το προβάδισμα, ενώ το δεύτερο την βρήκε να σκοράρει πολύ γρήγορα. Οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη βγήκαν με ταχύτητα στην αντεπίθεση, η μπάλα κατέληξε στον Μιχάλη Κουιρουκίδη, ο οποίος ανετράπη από τον Γιώργο Στρέζο εντός περιοχής, με τον διαιτητή να υποδεικνύει την άσπρη βούλα.

Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Μιχάλης Κουιρουκίδης, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 της Κηφισιάς στο 50ό λεπτό.

Η Athens Kallithea προσπάθησε να μειώσει, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει με συνέπεια την εστία του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου, την ώρα που ο Ανδρέας Τεττέι έφτανε κοντά σε ακόμη ένα τέρμα. Στο 65′ της αναμέτρησης, ο Μαντί Ταλάλ έκανε ωραία ατομική ενέργεια και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή, το πλασέ του Ανδρέα Τεττέι όμως δεν βρήκε τον στόχο.

Μέχρι το φινάλε του αγώνα, η Κηφισιά διατήρησε τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού και έφτασε στη νίκη, κάνοντας το 3/3 στο Πρωτάθλημα της Betsson Super League 2.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Σωτηράκος, Βαφέας, Μπαρμπόσα, Παναγιώτου, Πέιος (87′ Νοικοκυράκης), Ποζατζίδης Στ. (76′ Να), Παπασάββας, Ταλάλ (66′ Καλλέργης), Κουιρουκίδης (76′ Γκίνη), Τεττέι (87′ Ιατρούδης).
ATHENS KALLITHEA (Βόκολος): Στρέζος, Ρώσση (5′ Βασιλούδης), Μανθάτης, Ευαγγέλου, Κύργιας (15′ Χατζηδίμπας), Μπουλούλης (54′ Λάσκαρης), Σαντάνα, Ντεμέτριους (54′ Νίλι), Κυνηγόπουλος, Κωστανάσιος (54′ Τσιντώνης), Λουκίνας.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital