Η γκολάρα του Λούμορ έδωσε τον βαθμό στην Κηφισιά, 1-1 με τη Λαμία

Η Κηφισιά ήταν εξαιρετική στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τη Λαμία, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αντ’ αυτού χρειάστηκε ένα υπέροχο γκολ του Λούμορ στο 90+5′ για να εξασφαλίσει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Νωρίτερα, οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο 85ο λεπτό με τον Ακούνια.

Από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες (Τόσιτς στο 18′ & Μασούρας στο 55′), την στιγμή που η Κηφισιά ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ιπαλίμπο στις καθυστερήσεις.

Ο αγώνας

Η Λαμία απείλησε πρώτη με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τόσιτς (18′) να σταματά στο δοκάρι. Στο 24ο λεπτό ο Κοσέλεφ απέκρουσε το δυνατό σουτ του Μπιφουμά, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Τζανετόπουλος έδιωξε σε κόρνερ την προσπάθεια του Ματέους Σάντος. Στο 33′ το δυνατό σου του Ίλιεφ έξω από την περιοχή κατέληξε λίγο άουτ, ενώ στο 45+1′ το πλασέ του Οζέγκοβιτς μετά από σέντρα του Μπιφουμά ήταν αδύναμο, με τον Κοσέλεφ να μπλοκάρει την μπάλα.

Η Κηφισιά ξεκίνησε πολύ καλύτερα το δεύτερο μέρος, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο. Στο 49′ ο Παπαδόπουλος έκανε σωτήρια το τάκλιν στο διαγώνιο συρτό σουτ του Ματέους Σάντος, ενώ στο 55′ το δυνατό σουτ του Μασούρα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Λαμίας.

Στο 58ο η Λαμία έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Αναγνωστόπουλος μπλόκαρε σταθερά την κεφαλιά του Καρλίτος.

Με τα λεπτά να περνούν, οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου ανέβαζαν όλο και περισσότερο την απόδοσή τους, με τον Τεττέι να κάνει το διαγώνιο σουτ στο 67′ και να βλέπει την μπάλα να καταλήγει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κοσέλεφ. Στο 69′ ο ίδιος παίκτης έκανε την προβολή μετά από παράλληλη σέντρα του Μπιφουμά, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 77′ ο Κοσέλεφ δήλωσε ξανά παρών στο σουτ του Οζέγκοβιτς. Κόντρα στη ροή του αγώνα, η Λαμία άνοιξε το σκορ με τον Ακούνια.

Ο Λόνγκο έκανε την κεφαλιά – πάσα στον Ακούνια μέσα στην περιοχή, με τον δεύτερο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με έναν κεραυνό από τη μικρή περιοχή στο 84ο λεπτό.

Παρά την ψυχρολουσία και το γεγονός πως η κούραση συσσωρευόταν, οι παίκτες της Κηφισιάς δεν τα παράτησαν. Συνέχισαν να πιέζουν και ευτύχησαν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης στο 90+5′ του αγώνα.

Ο Οζέγκοβιτς έκανε την ατομική ενέργεια από τα δεξιά και έστρωσε την μπάλα στον Λούμορ, ο οποίος με μία οβίδα ισοφάρισε για την Κηφισιά, δίχως να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Κοσέλεφ.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λούμορ, Τσάπαν, Βαφέας, Παπασάββας (88′ Κωνσταντακόπουλος), Ιπαλίμπο, Ίλιεφ (65′ Τετέι), Μπιφουμά (78′ Αντερέγκεν), Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς.

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σίντκλει, Σίμον, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος (75′ Πάβλοβετς), Σαντάνα (79′ Στάνκο), Νούνιες (82′ Ακούνια), Σλίβκα, Τόσιτς (69′ Μούλα), Καρλίτος (68′ Τσιλούλης), Λόνγκο.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital