Η αποστολή για το παιχνίδι με τα Χανιά

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε με πρωινή προπόνηση το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου την προετοιμασία της, για τον εκτός έδρας αγώνα με τα Χανιά (Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 14:45) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Betsson Super League 2. Μετά την πραγματοποίηση της προπόνησης, ο Νίκος Κούστας ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Θανάσης Μιχελής, Ανδρέας Κολοβούρης, Θοδωρής Αντωνόπουλος.

ΑΜΥΝΤΙΚΟI: Παναγιώτης Αρτυματάς, Γιάννης Σωτηράκος, Ανδρέας Μκρτσιάν, Μάκης Παυλάκης, Μανώλης Σμπώκος, Βαγγέλης Παπαγγελής, Βαγγέλης Γκότοβος, Γιάννης Πριόνας.

ΜΕΣΟΙ: Αντώνης Παπασάββας, Πάνος Πρίτσας, Ντοριβάλ, Βασίλης Αγγελόπουλος, Βασίλης Τζέλη, Γιάννης Οικονομίδης.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Στέλιος Κρητικός, Ανδρέας Τεττέι, Νίκος Γιαννιτσάνης, Μανώλης Καλλέργης.

Ο Ανδρέας Κολοβούρης μίλησε για την αναμέτρηση με τα Χανιά, αναφέροντας πως “αντιμετωπίζουμε μια ποιοτική ομάδα, που διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές κι έχει έναν σημαντικό κορμό από την περσινή σεζόν. Πέρα από το τακτικό κομμάτι, που είναι πάντα σημαντικό, πιστεύω πως το παιχνίδι θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό στο πάθος και την πραγματική αποτύπωση στον αγωνιστικό χώρο τού πόσο πολύ θέλει τη νίκη κάθε ομάδα. Παρά την ήττα από την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας, θεωρώ πως είμαστε σε καλό μομέντουμ. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι από το τεχνικό επιτελείο για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως το δουλεύουμε από την έναρξη της προετοιμασίας, ακολουθώντας πιστά το πλάνο που υπάρχει με στόχο να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα”.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital