Η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β’

Η προετοιμασία της Κηφισιάς για την ιστορική πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 ολοκληρώθηκε το Σάββατο 6 Νοεμβρίου. Οι παίκτες του Νίκου Κούστα προπονήθηκαν για τελευταία φορά, δείχνοντας έτοιμοι για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό Β’ στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής, την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 15:00.

Μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης, ο Νίκος Κούστας ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β’, η οποία έχει ως εξής:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Θανάσης Μιχελής, Ανδρέας Κολοβούρης, Θοδωρής Αντωνόπουλος.

ΑΜΥΝΤΙΚΟI: Μανάρι Εσλέρ, Παναγιώτης Αρτυματάς, Γιάννης Σωτηράκος, Ανδρέας Μκρτσιάν, Μάκης Παυλάκης, Μιχάλης Τόλιος, Μανώλης Σμπώκος, Βαγγέλης Παπαγγελής, Βαγγέλης Γκότοβος, Γιάννης Πριόνας.

ΜΕΣΟΙ: Αντώνης Παπασάββας, Πάνος Πρίτσας, Ντοριβάλ, Βασίλης Αγγελόπουλος, Βασίλης Τζέλη, Γιάννης Οικονομίδης.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Στέλιος Κρητικός, Ανδρέας Τεττέι, Θανάσης Καραγκούνης, Μανώλης Καλλέργης.

Ο Νίκος Κούστας δήλωσε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος: “Έχουμε μπροστά μας ένα αρκετά απαιτητικό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που αντιμετωπίσαμε σε φιλικό αγώνα στη διάρκεια της προετοιμασίας και είδαμε πόσο ποιοτική είναι. Οι δυσκολίες είναι αρκετές και δεν έχουν να κάνουν αποκλειστικά με το αγωνιστικό. Είναι σημαντικό να παρουσιαστούμε συνεπείς σε τακτικό επίπεδο και, παράλληλα, να διαχειριστούμε κατάλληλα τα συναισθήματά μας. Έχουμε αφήσει πίσω όσα έγιναν στο Κύπελλο Ελλάδας και είμαστε αποκλειστικά αφοσιωμένοι σε αυτά που έρχονται με τον Παναθηναϊκό Β’, σε ένα σημαντικό παιχνίδι για την Κηφισιά και τα Βόρεια Προάστια“.

Από την πλευρά του, ο -εκ των αρχηγών της ομάδας μας- Στέλιος Κρητικός, ανέφερε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιτέλους ξεκινά το πρωτάθλημα, είναι κάτι για το οποίο προετοιμαζόμαστε και δουλεύουμε εδώ και πολύ καιρό. Προερχόμαστε από μια μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά αυτό ανήκει ήδη στο παρελθόν για όλους μας. Πλέον έχουμε στρέψει όλη την προσοχή στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β’, με μοναδικό στόχο να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τη μεγάλη πρεμιέρα της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες. Είναι μια ιστορική μέρα για την Κηφισιά κι είμαστε υποχρεωμένοι να παρουσιαστούμε αντάξιοι αυτής“.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital