Η αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Τρίτης 2 Νοεμβρίου την προετοιμασία της για τον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης (Τετάρτη 3 Νοεμβρίου στις 15:00), ο οποίος ρίχνει την αυλαία της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ακολούθως, ο Νίκος Κούστας ανακοίνωσε την αποστολή για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Απόλλωνα Σμύρνης:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Θανάσης Μιχελής, Ανδρέας Κολοβούρης, Θοδωρής Αντωνόπουλος.

ΑΜΥΝΤΙΚΟI: Μανάρι Εσλέρ, Παναγιώτης Αρτυματάς, Γιάννης Σωτηράκος, Ανδρέας Μκρτσιάν, Μάκης Παυλάκης, Μιχάλης Τόλιος, Μανώλης Σμπώκος, Βαγγέλης Παπαγγελής, Βαγγέλης Γκότοβος, Γιάννης Πριόνας.

ΜΕΣΟΙ: Αντώνης Παπασάββας, Πάνος Πρίτσας, Ντοριβάλ, Βασίλης Αγγελόπουλος, Βασίλης Τζέλη, Γιάννης Οικονομίδης.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Στέλιος Κρητικός, Ανδρέας Τεττέι, Θανάσης Καραγκούνης, Μανώλης Καλλέργης.

Αναφορικά με την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Νίκος Κούστας δήλωσε:

Είναι χαρά και τιμή για την Κηφισιά, που θα υποδεχθεί σε ένα τόσο σημαντικό -για την ίδια- παιχνίδι έναν ιστορικό σύλλογο, όπως ο Απόλλωνας Σμύρνης. Δουλέψαμε σκληρά όλο αυτό το διάστημα, ειδικά τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για μια αναμέτρηση – πρόκληση για όλους μας.

Πιστεύω πάρα πολύ στις δυνατότητες της ομάδας μου, στο ταλέντο των παικτών μου και είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε ό,τι έχουμε μέσα μας για να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μάς αναλογούν προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση.

Ξέρουμε καλά ότι δεν είμαστε το φαβορί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα βγούμε στον αγωνιστικό χώρο με αποφασιστικότητα, πάθος και θέληση να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κάνουμε περήφανους τους φίλους της Κηφισιάς“.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital