Η αποστολή για την αναμέτρηση με τον ΟΦ Ιεράπετρας

Η αποστολή της Κηφισιάς βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου στην Κρήτη, εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦ Ιεράπετρας (Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στις 14:45) για την 8η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Το ευχάριστο για τον Νίκο Κούστα είναι πως όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι υγιείς -και κατ’ επέκταση- και διαθέσιμοι για την απαιτητική εκτός έδρας μονομαχία με την κρητική ομάδα.

Ο μέσος της ομάδας μας, Βασίλης Αγγελόπουλος, μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση με τον ΟΦ Ιεράπετρας, επισημαίνοντας πως “πρόκειται για έναν δύσκολο και απαιτητικό αγώνα καθώς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια έμπειρη ομάδα, που είναι ειδικά στην έδρα της είναι πολύ ανταγωνιστική. Ήρθαμε στην Κρήτη με μοναδικό στόχο τη νίκη. Προερχόμαστε από δύο ατυχή αποτελέσματα και θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, προκειμένου να παραμείνουμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος. Θεωρώ πως η συγκέντρωση και η θέληση θα είναι δύο έννοιες κομβικής σημασίας ώστε να φύγουμε από το γήπεδο με του τρεις βαθμούς της νίκης“.

Αναλυτικά η αποστολή της Κηφισιάς:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Θανάσης Μιχελής, Ανδρέας Κολοβούρης, Θοδωρής Αντωνόπουλος.

ΑΜΥΝΤΙΚΟI: Παναγιώτης Αρτυματάς, Γιάννης Σωτηράκος, Ανδρέας Μκρτσιάν, Μάκης Παυλάκης, Μανώλης Σμπώκος, Βαγγέλης Γκότοβος, Γιάννης Πριόνας.

ΜΕΣΟΙ: Αντώνης Παπασάββας, Πάνος Πρίτσας, Ντοριβάλ, Βασίλης Αγγελόπουλος, Βασίλης Τζέλη, Γιάννης Οικονομίδης.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Στέλιος Κρητικός, Ανδρέας Τεττέι, Νίκος Γιαννιτσάνης, Θανάσης Καραγκούνης, Φελίπε Σόουζα Φερέιρα, Μανώλης Καλλέργης.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital