Επτάψυχη η Κηφισιά, 4-4 με τον Πανσερραϊκό

Η Κηφισιά είδε τον Πανσερραϊκό να προηγείται με 0-3 στο 22′ και με 2-4 στο 77′ αλλά δεν τα παράτησε ποτέ. Με μεγάλη προσπάθεια και κατάθεση ψυχής μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου κατάφεραν να ισοφαρίσουν με δύο γκολ στις καθυστερήσεις και να πάρουν το “Χ”.

Ο Γιώργος Κωνσταντακόπουλος (πρώτο γκολ στην πρώτη επαγγελματική εμφάνιση), ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, ο Ανδρέας Τεττέι και ο Αλμπέρτο Μποτία ήταν οι τέσσερις σκόρερ της Κηφισιάς, με τον Πανσερραϊκό να έχει για σκόρερ τούς Δεληγιαννίδη, Στάικο, Μπέργκστρεμ και Πηλέα.

Ο αγώνας

Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο την αναμέτρηση, καταφέρνοντας να πετύχει τρία γκολ στο πρώτο μισό του πρώτου μέρους. Ο Δεληγιαννίδης (4′), ο Στάικος (12′) και ο Μπέργκστρεμ (22′) έδωσαν μεγάλο προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι όμως στο 44′ έμειναν με παίκτη λιγότερο μετά από την αποβολή του Χάγιεκ με απευθείας κόκκινη, μετά από την χρήση του VAR.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η χρήση του VAR έφερε την αναίρεση της αρχικής απόφασης του διαιτητή για πέναλτι υπέρ της Κηφισιάς. Παρόλ’ αυτά, οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου δεν πτοήθηκαν.

Στο 56ο λεπτό, ο Κωνσταντακόπουλος βρήκε δίχτυα στο πρώτο επαγγελματικό του παιχνίδι με άψογο τελείωμα μέσα από την περιοχή, ενώ στο 72′ του αγώνα ο Οζέγκοβιτς βρήκε την μπάλα όσο χρειαζόταν μετά από την εκτέλεση φάουλ του Ματέους Σάντος, ώστε να την στείλει στα δίχτυα.

Η ορμητικότητα των παικτών της Κηφισιάς βρήκε νέο εμπόδιο στο 77ο λεπτό μετά από το τέταρτο γκολ των φιλοξενούμενων, από τα πόδια του Πηλέα.

Ξανά όμως, η Κηφισιά δεν τα παράτησε, ούτε παρέδωσε τα όπλα. Στο 90+6′ ο Τεττέι μείωσε ξανά με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, δίνοντας ξανά ελπίδες για την αποφυγή της ήττας.

Για να έρθει, στο 90+11′ το πλασέ του Μποτία από τη μικρή περιοχή για να κάνει τέσσερα τα τέρματα της Κηφισιάς και να της χαρίσει έναν πολύτιμο βαθμό στην τεράστια προσπάθεια που κάνει φέτος στη Stoiximan Super League.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Αναστασίου): Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Μποτία, Λούμορ (33′ Παρράς), Πέιος (34′ Αντερέγκεν), Παπασάββας (58′ Τετέι), Μπαρμπόσα, Ιλίεβ (72′ Ιπαλίμπο), Μπιφουμά (34′ Κωνσταντακόπουλος), Οζέγκοβιτς
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Γκαρσία): Χόβαν, Μπέργκστρομ, Χάγιεκ, Πεταυράκης, Πηλέας (90+3′ Τσαγκαλίδης), Ουεντραόγκο, Στάικος (68′ Μορέιρα), Δεληγιαννίδης, Μούργος (46′ Γκοτζαμανίδης), Χατζηστραβός (68′ Τομάς), Άλεκσιτς (60′ Μπαΐροβιτς).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital