Επιστροφή στις νίκες, 1-0 εκτός έδρας τον Αστέρα Βλαχιώτη

Την τρίτη νίκη σε τέσσερις αγώνες στο Πρωτάθλημα της Betsson Super League 2 πήρε η Κηφισιά το απόγευμα της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου, αυτή τη φορά σε βάρος του Αστέρα Βλαχιώτη (0-1) στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε συμπαγής αμυντικά, έπαιξε με αποφασιστικότητα και πήρε ακόμη ένα τρίποντο, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντοριβάλ στο 60ό λεπτό της αναμέτρησης.

Ο αγώνας

Η Κηφισιά προσπάθησε από τα πρώτα λεπτά να φτάσει στο γκολ, αλλά η άμυνα του Αστέρα Βλαχιώτη δεν έδωσε πολλούς χώρους. Παρόλ’ αυτά στη διάρκεια του πρώτου μέρους, η ομάδα μας απείλησε την αντίπαλη εστία, με τρεις διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Ο Αρτυματάς, ο Τετέι και ο Οικονομίδης πλησίασαν στο γκολ, με τον τρίτο μάλιστα να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στον Αστέρα Βλαχιώτη. Στο 48′ του αγώνα, οι γηπεδούχοι βγήκαν σε τετ α τετ με τον Κολοβούρη, εκείνος όμως αντέδρασε εξαιρετικά και κράτησε το “μηδέν” για την Κηφισιά. Το πολυπόθητο γκολ ήρθε εν τέλει από την άσπρη βούλα. Ο Φερέιρα έκανε την ωραία ενέργεια από τα αριστερά, πάσαρε στον Τεττέι την κατάλληλη στιγμή κι αυτός κέρδισε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντοριβάλ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι άνοιξε το σκορ στο 60ο λεπτό.

Μέχρι το φινάλε, οι παίκτες του Αστέρα Βλαχιώτη προσπάθησαν να ασκήσουν πίεση, αλλά η αμυντική λειτουργία εκείνων του Νίκου Κούστα ήταν υποδειγματική και δεν έδωσε περιθώρια για ουσιαστική απειλή, με την Κηφισιά να φτάνει στη νίκη.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κούστας): Κολοβούρης, Σωτηράκος, Παπαγγελής, Αρτυματάς, Γκότοβος (50′ Ντοριβάλ), Οικονομίδης (88′ Μκρτσιάν), Παυλάκης, Παπασάββας, Καλλέργης (80′ Τζέλης), Γιαννιτσάνης (50′ Φερέιρα), Τεττέι (88′ Κρητικός).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital