Επιστροφή στις νίκες με Οικονομίδη, 1-0 την Καλλιθέα

Η Κηφισιά επιβλήθηκε εντός έδρας της Καλλιθέας (1-0) και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Betsson Super League 2, σε αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από το πάθος και τις δυνατές μονομαχίες, με τον Γιάννη Οικονομίδη να είναι ο χρυσός σκόρερ της αναμέτρησης με σουτ μέσα από την περιοχή στο 32ο λεπτό.

Ο αγώνας

Η Κηφισιά ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, πίεσε την άμυνα της Καλλιθέας και είχε τρεις καλές στιγμές στον αγώνα, ήδη πριν από τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου. Ο Πρίτσας (στο 1′) και ο Παυλάκης (στο 7′) ήταν οι πρώτοι που τέσταραν τα αντανακλαστικά του Στρέζου, με τον Φερέιρα να σκοράρει -έπειτα από εκτέλεση κόρνερ- στο 12ο λεπτό, γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε, με τον βοηθό διαιτητή να υποδεικνύει πως η μπάλα είχε περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου μετά από την εκτέλεση του κόρνερ.

Σταδιακά οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και είχαν επίσης δύο καλές στιγμές με κεφαλιές του Μουνιέ (17′) και του Ποζατζίδη (20′), πριν έρθει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Στο 32ο λεπτό, ο Οικονομίδης εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία των αμυντικών της Καλλιθέας και με όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Στρέζου, ο οποίος δεν είχε περιθώρια αντίδρασης.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Σωτηράκος έκανε ωραίου σουτ με εξωτερικό φάλτσο, αλλά είδε τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας να διώχνει σε κόρνερ. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοντοχρήστου.

Μετά την ανάπαυλα, η Καλλιθέα πήρε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Αρχικά το αριστερό δοκάρι κι εν συνεχεία ο Κολοβούρης είπαν “όχι” σε Μουνιέ και Κοντοχρήστο αντίστοιχα, στο 56ο λεπτό του αγώνα.

Η σημαντικότερη στιγμή και ταυτόχρονα η μεγαλύτερη απειλή για την άμυνα της Κηφισιάς καταγράφηκε στο 74ο λεπτό, με τον Κολοβούρη να δείχνει εξαιρετικά αντανακλαστικά και να διώχνει σε κόρνερ το σουτ που επιχείρησε ο Ποζατζίδης μέσα από τη μικρή περιοχή.

Αυτή ήταν κι η τελευταία καλή στιγμή στον αγώνα, αφού έκτοτε καμία εκ των δύο ομάδων μπόρεσε να πλησιάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κούστας): Κολοβούρης, Πριόνας, Σωτηράκος, Γκότοβος, Αρτυματάς, Παπασάββας (75′ Μκρτσιάν), Οικονομίδης, Πρίτσας (68′ Ντοριβάλ), Παυλάκης, Φερέιρα (46′ Καλλέργης), Τεττέι (89′ Κρητικός).
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Βόκολος): Στρέζος, Βοασνιάδης, Κοντοχρήστος, Ρόσι (70′ Κωστίκα), Ρέντζας, Τσιντώνης (92′ Κύργιος), Μπουλούλης, Χατζηδίμπας, Μουνιέ, Κονέ (70′ Μαρουκάκης), Ποζατζίδης.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital