Επιβλητική νίκη για την Κηφισιά, 5-0 την Ηλιούπολη

Η Κηφισιά έπαιξε θεαματικό ποδόσφαιρο και πήρε άνετη εντός έδρας νίκη επί της Ηλιούπολης (5-0) για την 5η αγωνιστική της Super League 2. Οι παίκτες του Σεμπάστιαν Λέτο σκόραραν τρεις φορές στο πρώτο μέρος κι άλλες δύο στο δεύτερο, με τον Χόρχε Πόμπο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Κηφισιάς.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Μάναλης άνοιξε το σκορ με γυριστό σουτ μετά από υποδειγματική κομπίνα και ασίστ του Κυριόπουλου. Στο 10′ ο Σιμόν δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ντόκιτς από δύσκολη γωνία, ενώ στο 15′ το σουτ του Ντίας από το ύψος της περιοχής κατέληξε ψηλά άουτ. Στο 19′ το συρτό σουτ του Κυριόπουλου πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Στο 23ο λεπτό ο Τετέι έκανε δύο τα τέρματα της Κηφισιάς με πλασέ, μετά από την ασταθή επέμβαση του Ντόκιτς στο σουτ του Σωτηράκου. Οκτώ λεπτά αργότερα (31′), ο ίδιος παίκτης βρήκε πάλι δίχτυα με κοντινή προβολή μετά από συρτή σέντρα του Σιμόν από τα δεξιά.

Στο δεύτερο μέρος, η Κηφισιά συνέχισε να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Όταν χρειάστηκε μάλιστα (στο 56′) ο Νικοπολίδης έδειξε ετοιμότητα, αποκρούοντας το πλασέ του Αλμέιδα από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο 71′ ήταν η σειρά του Πόμπο να σκοράρει, για πρώτη φορά μάλιστα με τη φανέλα της Κηφισιάς, μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Σμπώκο. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 76ο λεπτό με τον Παντελίδη να διευρύνει το προβάδισμα της Κηφισιάς με προβολή, προλαβαίνοντας την έξοδο του Ντόκιτς.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Λέτο): Νικοπολίδης, Σιμόν (62′ Σμπώκος), Σιλά, Κωνσταντακόπουλος, Τετέι (62′ Πόμπο), Κυριόπουλος, Σωτηράκος, Ντίας (62′ Πόμπο), Μάναλης (74′ Παντελίδης), Σόουζα (62′ Σπίνος), Μαζουλουξής.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Γράφας): Ντόκιτς, Καρανίκας, Πολίτης, Μλαντένοβιτς, Μαριάνοβιτς, Λάμτσε, Βασιλούδης, Πατάπης, Αλμέιδα, Αλεξόπουλος, Μαυρίας.