Επίσημος χορηγός της ΠΑΕ Κηφισιά η Elite Strom

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την Elite Strom, η οποία θα είναι ο επίσημος χορηγός της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η Elite Strom, με χρόνια παρουσία στον χώρο των προϊόντων ποιοτικού ύπνου, με συνεργασίες παγκόσμιου βεληνεκούς και με την αξεπέραστη τεχνογνωσία της, βρίσκεται μόνιμα σε ηγετική θέση στην αγορά. Ένα ποιοτικό στρώμα εγγυάται έναν ευεργετικό ύπνο και η σωστή ξεκούραση αλλά και η φροντίδα για τη σωστή στήριξη του σώματος είναι κλειδιά για την προετοιμασία ενός αθλητή.

Η υψηλή ποιότητα που διατηρεί με συνέπεια η Elite Strom και της έχει χαρίσει την πρώτη θέση στο χώρο μάς εμπνέει να θέτουμε και εμείς όλο και πιο υψηλούς στόχους για το μέλλον της ομάδας, θέλοντας να εξελιχθούμε στον καλύτερο εαυτό μας. Άλλωστε η ποιότητα και η συνέπεια είναι και δικά μας χαρακτηριστικά.

Με αφορμή την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας των δύο πλευρών, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κηφισιά, κ. Χρήστος Πρίτσας, δήλωσε: “Θα ήθελα να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίηση και τη χαρά μας, για το γεγονός πως φέτος θα έχουμε στο πλευρό μας, μέσω αυτής της χορηγικής συνεργασίας, την Elite Strom. Μία εταιρεία με σπουδαία διαδρομή στον κλάδο της, με τεχνογνωσία και ηγετική παρουσία στην αγορά. Είμαστε σίγουροι πως αυτή η συνεργασία θα συνοδευτεί από εκατέρωθεν νέες επιτυχίες, βοηθώντας αμφότερες τις πλευρές να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει“.

Η ΠΑΕ Κηφισιά με δυναμική παρουσία στην Γ’ Εθνική Κατηγορία από το 1971, περνώντας από πολλά στάδια, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κάνει ακόμη πιο αισθητή την παρουσία της και να διαγράψει σημαντική πρόοδο, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή στη Betsson Super League 2. Με την στήριξη της Elite Strom, είμαστε βέβαιοι πως η πορεία μας θα συνεχίσει να είναι δυναμική και ανοδική.

Είμαστε περήφανοι που η εταιρεία που φροντίζει για τη στήριξη και τη σωστή προετοιμασία χιλιάδων ανθρώπων πριν ξεκινήσουν τον καθημερινό τους “αγώνα”, θα στηρίζει από σήμερα με όλες της τις δυνάμεις τους δικούς μας αγώνες.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital