Εντός έδρας ήττα για την Κηφισιά, 0-1 από τον Άρη

Αν και είχε τον έλεγχο του ρυθμού σχεδόν στο σύνολο της αναμέτρησης, η Κηφισιά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι με τον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε τη νίκη (0-1) στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Φετφατζίδης στο 17ο λεπτό.

Ο αγώνας

Το παιχνίδι στην εκκίνηση ήταν ισορροπημένο, με τον Πέιο να είναι πρωταγωνιστής στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, με τον Χουτεσιώτη να διώχνει σε κόρνερ το δυνατό σουτ που έκανε. Στην πρώτη τους επίσκεψη όμως στην περιοχή της Κηφισιάς, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να βρουν δίχτυα με τον Φετφατζίδη (17′).

Μέχρι την ανάπαυλα, ο Ματέους Σάντος ήταν άστοχος στα σουτ που έκανε (38′ & 42′), χάνοντας την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η Κηφισιά αύξησε την πίεση προς την αντίπαλη εστία, αλλά το γκολ που σημείωσε ο Σολόα στο 53ο λεπτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Αντίστοιχα, στο 58′ της αναμέτρησης, η καρφωτή κεφαλιά του Οζέγκοβιτς από το ύψος του πέναλτι κατέληξε άουτ.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν, Γκόμπελιτς, Σολόα, Τεϊσέιρα, Ίλιεφ (75′ Κωνσταντακόπουλος), Πέιος (90′ Αντερέγκεν), Μιλίσεβιτς, Μπιφουμά, Μπαρμπόσα, Τεττέι (54′ Οζέγκοβιτς).

ΑΡΗΣ: Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Μοντόγια, Βερστράτε, Τζούρασεκ (74′ Μορόν), Φετφατζίδης (57′ Νταρίντα), Σουλεϊμάνοφ (57′ Σαβέριο), Μενέντες (83′ Φεράρι), Σαμόρα (75′ Γκαρσία).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital