Εντός έδρας ήττα για την Κηφισιά από τον Λεβαδειακό

Η Κηφισιά ηττήθηκε εντός έδρας από τον Λεβαδειακό με 1-4, για την 29η αγωνιστική της Betsson Super League 2. Τα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Μπαχανάκ (32′), Πολέτο (68′) και Βρακάς (82′ και 85′), με τον Ντοριβάλ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 93ο λεπτό.

Ο αγώνας

Η Κηφισιά ξεκίνησε το παιχνίδι με διάθεση να πιέσει την άμυνα του Λεβαδειακού, έχοντας ελαφρά υπεροχή στα πρώτα λεπτά. Στο 9′ της αναμέτρησης, ο Τεττέι ανετράπη εντός της αντίπαλης περιοχής, αλλά ο διαιτητής δεν υπέδειξε την παράβαση. Στα επόμενα τρία λεπτά, ο Λεβαδειακός απείλησε με τρεις φορές με σουτ εκτός περιοχής, σε κάθε περίπτωση όμως ο Αναγνωστόπουλος ήταν σταθερός, μπλοκάροντας την μπάλα δίχως προβλήματα.

Στο 31ο λεπτό, ο Μουτίνιο έκανε δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, με τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Από την στατική φάση που ακολούθησε ήρθε το πρώτο γκολ για τον Λεβαδειακό, με τον Μπαχανάκ.

Παρά την ψυχρολουσία από το γκολ που σημείωσε ο Λεβαδειακός, οι παίκτες της Κηφισιάς συνέχισαν να έχουν την μπάλα στα πόδια τους, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Στο 40′ ο Καλλέργης έκανε την ατομική ενέργεια από τα αριστερά, αλλά οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων έδιωξαν την μπάλα, πριν ο Τεττέι προλάβει να κάνει την προβολή. Τρία λεπτά αργότερα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πρίτσα, ο Γκότοβος βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Λεβαδειακού, αλλά ο Μάρκοβιτς απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του αρχηγού της Κηφισιάς, ο οποίος σε δεύτερο χρόνο ξαναβρήκε την μπάλα, στέλνοντάς την όμως λίγο άουτ. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, λίγο πριν εκπνεύσει ο χρόνος των καθυστερήσεων (45+2′), ο Βαζ έκανε το δυνατό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μάρκοβιτς.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η Κηφισιά έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Καλλέργη. Ο ακραίος μεσοεπιθετικός της ομάδας μας έκανε το ωραίο πλασέ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας την μπάλα μερικά μόλις εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο 63ο λεπτό, ο Οικονομίδης έκανε την ατομική ενέργεια από τα αριστερά, πέρασε δύο αντιπάλους, αλλά στιγμές πριν κάνει το πλασέ, είδε τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων να διώχουν σωτήρια σε κόρνερ.

Στο διάστημα που ακολούθησε, ο Λεβαδειακός πέτυχε τρία γκολ μέσα σε ένα τέταρτο. Στο 67ο λεπτό, το σουτ του Μουτίνιο κατέληξε άουτ, μερικά δευτερόλεπτα όμως, ο Νίλι σημάδεψε σωστά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μετά από ασίστ του Πολέτο. Στο 70′ (ο Πολέτο) και στο 73′ (ο Νίκας) αστόχησαν μέσα από τη μεγάλη περιοχή, όχι όμως κι ο Βρακάς. Με τους παίκτες της Κηφισιάς να ψάχνουν με ένταση το γκολ και να έχουν πάρει αρκετά μέτρα στο γήπεδο, ο Λεβαδειακός χτύπησε δις στην αντεπίθεση, με τον Βρακά να σκοράρει σε αμφότερες περιπτώσεις (83′ και 85′).

Στο 88ο λεπτό, ο Φερέιρα κέρδισε το πέναλτι, με τον Ντοριβάλ να είναι εύστοχος από την άσπρη βούλα και να μειώνει στο τελικό σκορ, αφού στο 90+3′ ο Μάρκοβιτς πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Κουιρουκίδη πριν τσιμπήσει την μπάλα και την στείλει στα δίχτυα του Λεβαδειακού.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Αρτυματάς, Γκότοβος, Μουστάκης, Σωτηράκος (81′ Να), Παπασάββας, Παλασέφσκι (81′ Ντοριβάλ), Βαζ (81′ Φερέιρα), Πρίτσας (58′ Οικονομίδης), Καλλέργης (71′ Κουιρουκίδης), Τεττέι.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ (72′ Νίκας), Βήχος, Μεχία, Νίλι, Πολέτο (78′ Βρακάς), Μουτίνιο, Δούμτσιος (64′ Γκάμπριελ), Τζημόπουλος, Τσάπρας.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital