Εντυπωσιακή νίκη για την Κηφισιά στο Πρωτάθλημα Κ20, 5-0 τη Ρόδο

Η Κηφισιά ήταν εντυπωσιακή απέναντι στη Ρόδο και έκανε το 2/2 στο Πρωτάθλημα Κ20 της Super League 2. Οι παίκτες του Θωμά Μαυρουδή κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό και έφτασαν σε εμφατική νίκη με 5-0, δείχνοντας πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Μιχόπουλος ήταν αυτός που άνοιξε τον χορό των γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 17′ (το κέρδισε ο Τζιμπόνγκουε), ενώ στο 28′ ο Καπαματζιάν μετέτρεψε σε γκολ μέσα από τη μικρή περιοχή την πάσα του Δημοσθενιάδη.

Νωρίς στο δεύτερο μέρος, η Κηφισιά πέτυχε τρίτο γκολ για να κλειδώσει τη νίκη. Θύτης αυτή τη φορά ήταν ο Ντόκο, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στο 58ο λεπτό. Στο 75′ ο Καπάι με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε τέσσερα τα τέρματα της Κηφισιάς, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Δημοσθενιάδης με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Γαντζούλα, στο 90′ του αγώνα.

Την επόμενη βδομάδα, για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2, η Κηφισιά αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καλλιθέα.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μαυρουδής): Δασκαλάκης, Τσουχλαράκης, Αποστόλου (88′ λ.τ. Δήμος), Καπάι (79′ Φλώκος), Μαρκάκης (66′ Μπάκος), Τζιμπόνγκουε, Μιχόπουλος, Τόλιος (46′ Ντόκο), Δημοσθενιάδης, Γαντζούλας, Καπαματζιάν (66′ Νταής).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital