Ενημέρωση της Ακαδημίας για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 18:00, η ομάδα των Ανδρών του συλλόγου μας φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής “Μιχάλης Κρητικόπουλος” στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Πιστή στη φιλοσοφία πως η Κηφισιά είναι μια οικογένεια, σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε τη δωρεάν είσοδο για όλους τους αθλητές των τμημάτων υποδομής (ελάχιστη τιμή εισιτηρίου για τους γονείς στα 10€). Για τη διευκόλυνση της μετακίνησής τους μάλιστα, θα αναχωρήσουν λεωφορεία από το γήπεδο του Ελπιδοφόρου στις 16:30 με προορισμό το γήπεδο διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Για κράτηση θέσης στο λεωφορείο, μπορείτε αποστείλετε μέιλ στο academy@kifisiafc.gr ή να επικοινωνήσετε στα εξής τηλέφωνα: 210 8078831 – 6977743768

Δυνατότητα κράτησης έως την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 15:00.

Παιδιά από τμήματα Κ6 – Κ7 – Κ8 – Κ9 και Κ-10 μπορούν να συνοδεύονται (προαιρετικό) στο λεωφορείο από έναν ενήλικα συνοδό.

Τα παιδιά πρέπει να είναι ντυμένα με την ενδυμασία της ομάδας (όσα έχουν προμηθευτεί ρουχισμό).

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε πως έχει ξεκινήσει η διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε πατώντας ΕΔΩ.
*Για τους γονείς της Ακαδημίας στην Κατηγορία “Family” ισχύει έκπτωση 15%.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital