Εκτός έδρας ήττα από το Αιγάλεω με 1-0

Η Κηφισιά αποχαιρέτησε το 2021 με εκτός έδρας ήττα από το Αιγάλεω (1-0) για τη 10η αγωνιστική της Betsson Super League 2. Η ομάδα μας πάλεψε σε όλη τη διάρκεια του ενενηνταλέπτου, αλλά λύγισε από το γκολ του Αρναρέλλη στο 66′ της αναμέτρησης.

Ο αγώνας

Το παιχνίδι είχε λίγες καλές φάσεις, αφού ο αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε καμία εκ των δύο ομάδων να παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πλησίασαν πρώτοι στην αντίπαλη εστία, με τον Κολοβούρη να λέει δύο φορές το “όχι” στον Τσιλιγκίρη (7′ και 11′). Στο 28′ ο Καλλέργης βρέθηκε απέναντι από τον Σικαλιά από τη γωνία της μικρής περιοχής, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πιαστόπουλος απείλησε εκ νέου τον Κολοβούρη, το συρτό σουτ που επιχείρησε όμως κατέληξε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της Κηφισιάς. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 66ο λεπτό, όταν ο Αρναρέλλης εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της Κηφισιάς και σκόραρε προ κενής εστίας.

Μέχρι το φινάλε, οι παίκτες του Νίκου Κούστα πίεσαν, προσπαθώντας να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, δεν τα κατάφεραν όμως, με αποτέλεσμα να υποστούν την ήττα στο φινάλε του 2021.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κούστας): Κολοβούρης, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος, Ντοριβάλ, Οικονομίδης (69′ Αγγελόπουλος), Πρίτσας (46′ Παυλάκης), Τεττέι, Καραγκούνης (80′ Γιαννιτσάνης), Καλλέργης (69′ Φερέιρα).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital