«Δύο στα δύο» στο Πρωτάθλημα

Η Κηφισιά κέρδισε 2-0 την Ερμιονίδα, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, ζευγαρώνοντας έτσι τις νίκες της στο φετινό πρωτάθλημα.

Με 4 νέα πρόσωπα σε σχέση με την αρχική 11αδα της πρεμιέρας, παρέταξε την Κηφισιά ο Νίκος Κούστας.

Οι Αντωνόπουλος, Πρίτσας, Ραχίμ και Παυλάκης πήραν τις θέσεις των Μιχελή, Μεγαρίτη, Τετέι και Κρητικό.
Παρά τις πολλές αλλαγές, η ομάδα μας μπήκε εντυπωσιακά στο παιχνίδι κυριαρχώντας από την αρχή του αγώνα.

To σκορ άνοιξε στο 14′  όταν μετά από φάση διαρκείας. Αριστερός “κεραυνός” του Παυλάκη “τράνταξε” το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων και στην εξέλιξη ο Ραχίμ βρήκε τον Ρεντζή, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 19′, ο Ραχίμ μετά από εντυπωσιακή προσωπική ενέργεια, στάθηκε άτυχος, καθώς το δοκάρι του στέρησε το γκολ.

Η πίεση στους φιλοξενούμενους συνεχίστηκε και στο 25′ ο Μκριτσιαν με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0, μετά από σέντρα ακριβείας του Ραχίμ. Ο ρυθμός του αγώνα δεν έπεσε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με την ομάδα μας να επιτίθεται κατά κύματα , χωρίς ωστόσο να πετύχει και τρίτο τέρμα.

Στο 2ο ημίχρονο, η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε, με την Ερμιονίδα να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς μεγάλες φάσεις, με τον Αντωνόπουλο να φωνάζει παρών στη μοναδική καλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο 86′.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Νίκος Κούστας) Αντωνόπουλος, Παπαγγελής (74’ Τόσκα), Έσλερ (60′ Διονέλλης), Γκότοβος, Μκρτσιαν, Ζέλο (20′ λ.τρ. Τζέλι), Πρίτσας (74′ Σιμάκος), Ραχίμ, Παυλάκης, Παπασάββας, Ρεντζής (60’ Κοντογιάννης).

 

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital