Δεν τα κατάφερε στην Κρήτη η Κηφισιά, ήττα με 2-1 από τον Εργοτέλη

Η Κηφισιά δεν τα κατάφερε στο Παγκρήτιο απέναντι στον Εργοτέλη, γνωρίζοντας την ήττα (2-1) σε αγώνα για την 20ή αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.

Η ομάδα μας άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό με τον Κουιρουκίδη, δεδομένης της εξαιρετικής εκκίνησης που είχε στην αναμέτρηση. Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους, αλλά λίγο πριν από το ημίχρονο, ο Εργοτέλης έφτασε στην ισοφάριση με τον Κόνραντ να κάνει την ατομική ενέργεια και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα (1-1) στο 42′ του αγώνα.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Εργοτέλης βρήκε πολύ γρήγορα το γκολ της ανατροπής. Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα στο 52ο λεπτό ο Κόνραντ, ο οποίος εξελίχθηκε πολύ γρήγορα στον απόλυτο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.

Μέχρι το φινάλε, η Κηφισιά προσπάθησε να ισοφαρίσει και να πάρει τον βαθμό, αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 2-1 για την 20ή αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης, Σαρρής, Μίκο, Μπουτσάκης, Πέιος, Βουτσάς, Ποζατζίδης, Ταϊρόν, Κοκκίνης.
ΚΗΦΙΣΙΑ (Ελευθερόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Να, Αρτυματάς, Γκότοβος, Παπασάββας, Οικονομίδης, Βαζ, Καλλέργης, Φερέιρα, Κουιρουκίδης.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital