Βαριά ήττα για την Κηφισιά στον Βόλο

Η Κηφισιά γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα από τον Βόλο (4-1) για την 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και βρήκαν δύο γρήγορα γκολ με τον Κόμπα (3′) και τον Γκαρσία (11′). Σταδιακά, η Κηφισιά κέρδισε μέτρα στο γήπεδο ήταν πιο απειλητική και κατάφερε να μειώσει στο 33ο λεπτό με τον Οζέγκοβιτς (33′).

Μέχρι την ανάπαυλα του πρώτου μέρους, οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου πίεσαν ακόμη περισσότερο για το γκολ της ισοφάρισης, χάνοντας μάλιστα μια τεράστια ευκαιρία με τον Σναϊντερλάν στο 45ο λεπτό.

Αντί μάλιστα να έρθει η ισοφάριση, δευτερόλεπτα αργότερα ο Βόλος πέτυχε τρίτο τέρμα σε αντεπίθεση, ξανά με τον Γκαρσία (45+2′).

Μετά από την ανάπαυλα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σημαντικά, με την Κηφισιά να φτάνει με άνεση στην αντίπαλη περιοχή, αλλά να μην μπορεί να μειώσει. Αντ’ αυτού, είδε τον Βόλο να φτάνει σε τέταρτο γκολ στο 85ο λεπτό με τον Μωραΐτη.

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Γκλάβτσιτς (90+3′ Τρουιγιέ), Ντε Καμπς, Μύγας, Ασεχνούν, Κόμπα (72′ Μπερτόγλιο), Γκαρσία (82′ Μωραϊτης).
ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (46′ Τετέι), Τσάπαν, Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς (79′ Γιόβαντσιτς), Τσανάτζια (64′ Σολόα), Σναϊντερλαντ (64′ Πρίτσας), Μενέντες (46′ Κλωναρίδης), Ματέους Σάντος, Μπιφουμά, Οζέγκοβιτς.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital