Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με ΑΕΚ

Η ΠΑΕ Κηφισιά ενημερώνει πως για όλους τους εντός έδρας αγώνες που θα δώσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο απέναντι σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη θα ακολουθήσει την ίδια πολιτική σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια: δεν θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους για τις ανάγκες των φιλάθλων τους, για λόγους ασφαλείας και κατόπιν σχετικής εισήγησης από την Αστυνομία.

Εν προκειμένω, στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με αντίπαλο την ΑΕΚ δεν θα λειτουργήσει το σύστημα ηλεκτρονικής διάθεσης εισιτηρίων ούτε το φυσικό σημείο πώλησης στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής, την ημέρα του αγώνα.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα γραφεία της ΠΑΕ Κηφισιά (Λεωφόρος Κηφισίας 192) από την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 20:00, μεμονωμένα και ονομαστικά (με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και ΑΜΚΑ).

Για την αγορά ονομαστικού εισιτηρίου (ένα ανά άτομο) απαιτείται είτε η κατοχή κάρτας φιλάθλου της ΠΑΕ Κηφισιά είτε εισιτηρίου διαρκείας.

Η ΠΑΕ Κηφισιά επισημαίνει πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να διευκολύνει τους φίλους της ομάδας που θέλουν να δουν από κοντά τον αγώνα με την ΑΕΚ για τη Stoiximan Super League, έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα την ασφάλεια όλων όσων βρεθούν στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής.

Οι τιμές των εισιτηρίων

Θύρα 1 – 15€
Θύρα 2 – 30€
Θύρα 4 – 10€ + 1 δώρο (παιδικό)
Θύρα 6 – 15€
Θύρα 7 – 20€
Θύρα 8 – 30€
Θύρα 9 – 20€
Θύρα 10 – 15€

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital