Ακόμη μια νίκη

Η ομάδα μας επικράτησε του Μολαϊκού με 2-1 στο παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής με τα γκολ του Παυλάκη και του Κρητικού με πέναλτι.

Με αυτή του τη νίκη η Κηφισιά έφτασε τις 6 διαδοχικές νίκες κάνοντας το απόλυτο στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και δεν αφήσαν την ομάδα μας να απειλήσει, παρότι είχε την κατοχή της μπάλας. Μετά το πρώτο 20λεπτο το συγκρότημα του Νίκου Κούστα ανέβασε στροφές και βρήκε το γκολ που έψαχνε με ωραία ψιλοκρεμαστή κεφαλιά του Παυλάκη στο 25′ έπειτα από κεφαλιά ασιστ του Έσλερ ενώ στο 38′ ο Κρητικός με πέναλτι έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Μολαϊκός βρήκε τα αποθέματα να μειώσει στο 52′ με τον Διαμαντάκη, μη μπορώντας όμως να πάρει το κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση.

Κηφισιά (Νίκος Κούστας): Αντωνόπουλος, Παπαγγελής (83′ Σιμάκου), Παυλάκης, Έσλερ, Μκρτσιαν, Παπασαββας, Καλλέργης (63′ Ποζατζίδης), Καμινιώτης (83′ Ζέλο), Κρητικός, Τεττει, Μεγαρίτης (63′ Κοντογιάννης)

Μολαϊκός (Γιώργος Κούτσουλας): Χάμος, Κολλιάκος (77′ Αβδούλος), Καλαγκανης, Κότσαλης, Ρουμπάνης (66′ Κουτρουλάκης), Λεοντακιανάκης (33′ Δήμας), Γιαννόπουλος, Διαμαντάκης, Σωτηρόπουλος (77′ Μουτσάτσος), Κουτρουλάκης, Χατζησιμιωτης (77′ Μπάτζης)

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital