Ήττα για την Κηφισιά στο Αγρίνιο

Η Κηφισιά ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Παναιτωλικό (3-0) για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League, που έριξε την αυλαία του α’ γύρου. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Ζοάο Πέντρο (45+1′), Φεντερίκο Ντουάρτε (61′) και Μπρούνο Ντουάρτε (78′), σε έναν αγώνα που η Κηφισιά έχασε -μεταξύ άλλων και- τον Νίκο Πέιο με τραυματισμό στον αστράγαλο, στο 35ο λεπτό.

Ο αγώνας

Ο Παναιτωλικός είχε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 9′ με το σουτ του Πέρες. Όσο περνούσε η ώρα όμως, η Κηφισιά κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο και απείλησε για πρώτη φορά με τον Πρίτσα στο (23′). Ένα λεπτό αργότερα, ο Αναγνωστόπουλος αντέδρασε υποδειγματικά στις προσπάθειες των Πέντρο και Χατζηθεοδωρίδη, διώχνοντας τον κίνδυνο.

Η στιγμή που άλλαξε πολλά στη ροή του αγώνα ήρθε λίγο πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, όταν ο Χουάνπι ανατράπηκε από τον Λαντρ εντός της περιοχής, με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Ζοάο Πέντρο ανέλαβε την εκτέλεση, δίνοντας έτσι το προβάδισμα στην ομάδα του Παναιτωλικού στο 45+1′ του αγώνα.

Το δεύτερο μέρος είχε πιο χαμηλό ρυθμό στα πρώτα λεπτά, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν ξανά στο 61ο λεπτό, με καρφωτή κεφαλιά του Φρεντ Ντουάρτε μετά από σέντρα του Τορεχόν από τα δεξιά.

Στο 71′ ο Καπίνο είπε το “όχι” στον Οζέγκοβιτς, που απείλησε με δυνατό διαγώνιο σουτ εντός περιοχής, ενώ στο 78ο λεπτό ο Μπρούνο Ντουάρτε διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα με δυνατό σουτ εντός της μικρής περιοχής, παίρνοντας ο ίδιος το ριμπάουντ μετά από επέμβαση του Αναγνωστόπουλου.

Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 85′ με τον Αντερέγκεν να χάνει το τετ-α-τετ απέναντι στον Καπίνο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Οικονόμου, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν (86′ Στάγιτς), Λιάβας (86′ Μαυρίας), Χουάνπι (83′ Ξενιτίδης), Πέρεζ (58′ Μπαλντασάρα), Χατζηθεοδωρίδης, Τορεχόν, Σίλβα (82′ Ντίας), Φρ. Ντουάρτε.
ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λαντρ, Πέιος (λ.τ. 35′ Αντούνες), Γκόμπελιτς (69′ Παρράς), Βαφέας, Ιπαλίμπο, Σάντος (56′ Οζέγκοβιτς), Πρίτσας (46′ Ίλιεφ), Τετέι, Μπιφουμά (69′ Αντερέγκεν).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital