Ήττα για την Κηφισιά από τον ΟΦΗ στο Κύπελλο Ελλάδας

Η Κηφισιά γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ (3-1) στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Το μοναδικό γκολ της Κηφισιάς στην αναμέτρηση σημείωσε ο Νικολάς Αντερέγκεν στο 10ο λεπτό, ενώ για τον ΟΦΗ τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν ο Γιαν Τοράλ (7′ & 25′) και ο Λουίς Φελίπε (75′).

Ο αγώνας

Ο ΟΦΗ ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη καλή στιγμή που είχε στο παιχνίδι με καρφωτή κεφαλιά του Τοράλ στο 7ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Η απάντηση της Κηφισιάς ήταν άμεση. Στο 10ο λεπτό, ο Ματέους Σάντος εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά προς το δεύτερο δοκάρι, με τον Αντερέγκεν να κινείται εξαιρετικά και με προβολή να φέρνει το παιχνίδι σε ισορροπία.

Παρά το γεγονός πως είχε καλύτερη εικόνα στο γήπεδο όμως, η Κηφισιά δέχθηκε δεύτερο γκολ πριν από την ανάπαυλα. Συγκεκριμένα, στο 25′ ο Αμπάντα έκανε την κούρσα από τα αριστερά και πάσαρε στον Τοράλ την κατάλληλη στιγμή, με τον μέσο του ΟΦΗ να σκοράρει για δεύτερη φορά με διαγώνιο σουτ -η μπάλα βρήκε πρώτα στο δοκάρι.

Μέχρι την ανάπαυλα δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η Κηφσιιά έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Οζέγκοβιτς να αστοχεί από πλεονεκτική θέση στο 49′ της αναμέτρησης.

Στη μοναδική καλή στιγμή που είχε ως εκείνο το σημείο στο δεύτερο μέρος, ο ΟΦΗ έκανε τρία τα τέρματά του με τον Λουίς Φελίπε στο 75ο λεπτό.

Στο 85′ ο Τεττέι κέρδισε το πέναλτι για ανατροπή από τον Βούρο εντός περιοχής, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση, αλλά είδε τον Μπάουμαν να του λέει το “όχι”. Στο 90+2′ ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ απέκρουσε το δυνατό σουτ του Τεττέι, κρατώντας το σκορ ως είχε μέχρι το φινάλε.

ΟΦΗ: Mπάουμαν, Μαρινάκης (61′ Λάρσον), Βούρος, Λαμπρόπουλος, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Γκαγέγος, Νέιρα (62′ Ριέρα), Τοράλ (69′ Ντίκο), Αμπάντα (80′ Γκλέιζερ), Φελίπε.
ΚΗΦΙΣΙΑ: Κρίστινσον, Μασούρας, Μποτία (59′ Σπίνος), Τσάπαν, Παρράς, Παπασάββας (69′ Πρίτσας), Ιπαλίμπο, Ίλιεφ (69′ Τεττέι), Σάντος (59′ Ματέους Σάντος), Οζέγκοβιτς (75′ Σμπώκος), Αντερέγκεν.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital