Ήττα από την ΑΕΚ με 4-0 στο Κύπελλο Ελλάδας

Η Κηφισιά πάλεψε, άντεξε για πενήντα λεπτά απέναντι στην ΑΕΚ, ακολούθως όμως οι κιτρινόμαυροι πάτησαν το γκάζι και έφτασαν στη νίκη με 4-0, στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι παίκτες του Νίκου Κούστα κατέβαλαν σπουδαία προσπάθεια στη διάρκεια των ενενήντα λεπτών του αγώνα, αλλά η ποιότητα της ΑΕΚ αρκούσε σε κάποιες περιπτώσεις προκειμένου να έρθουν τα γκολ από Ανσαριφάρντ (52′), Σβάρνα (57′), Τάνκοβιτς (70′) και Χατζισαφί (74′).

Ο αγώνας

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, άσκησε μεγάλη πίεση στο πρώτο ημίωρο, αλλά η Κηφισιά προέβαλε αντίσταση. Ο Μιχελής βρέθηκε σε ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε στις προσπάθειες των Ανσαριφάρντ (7′), Σάχοφ (22′) και Τάνκοβιτς (35′), με τον Τετέι να απειλεί για πρώτη φορά την αντίπαλη εστία με κεφαλιά στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο μέρος, η κούραση επηρέασε την απόδοση των παικτών του Νίκου Κούστα, οι οποίοι είδαν τους κιτρινόμαυρπους να πετυχαίνουν τέσσερα γκολ από το 52′ μέχρι το 74′ με Ανσαριφάρντ, Σβάρνα, Τάνκοβιτς και Χατζισαφί.

Μέχρι το φινάλε δεν υπήρξε άλλη αξιοσημείωτη φάση, με ένα σουτ του Γιαννιτσάνη κι άλλο ένα από τον Άμραμπατ να γράφουν τον επίλογο.

ΑΕΚ (Γιαννίκης): Τσιντώτας, Ρότα, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σάκχοβ, Λε Ταλέκ (71′ Σιμάνσκι), Γέβτιτς (80′ Μοχαμάντι), Γκαρσία (64′ Άμραμπατ), Ανσαριφάρντ (80′ Κοσίδης), Τάνκοβιτς (71′ Αραούχο).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κούστας): Μιχελής, Σμπώκος, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Παυλάκης, Οικονομίδης (61′ Τζέλη), Πρίτσας (46′ Ντοριβάλ), Καλλέργης (61′ Κρητικός), Παπασάββας (82′ Παπαγγελής), Τεττέι (73′ Αγγελόπουλος), Γιαννιτσάνης.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital