Έμεινε στο “Χ” με τον Παναιτωλικό

Η Κηφισιά προηγήθηκε δύο φορές κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά εν τέλει πήρε μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στο τελευταίο παιχνίδι της reguar season της Stoiximan Super League. Αμφότερα τα τέρματα της ομάδας του Κώστα Μπράτσου σημείωσε ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, ο οποίος έφτασε τα δώδεκα (12) στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο αγώνας

Ο Παναιτωλικός είχε τον έλεγχο του ρυθμού στα πρώτα λεπτά, αλλά η Κηφισιά ήταν αυτή που βρήκε πρώτη τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Όγκνιεν Οζέγκοβιτς να ευστοχεί από την άσπρη βούλα (23′). Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας δύο σπουδαίες ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα με τον Σονατάν Μενέντες (45′) και τον Τιεβί Μπιφουμά (45+2′).

Με την έναρη του δεύτερου μέρους, ο Παναιτωλικός έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Ζοάο Πέδρο (54′), αλλά η Κηφισιά απάντησε άμεσα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Σονατάν Μενέντες έκανε τη σέντρα από τα δεξιά κι ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς με καρφωτή κεφαλιά έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Κηφισιά (56′).

Στα λεπτά που ακολούθησαν, ο Παναιτωλικός πίεσε για την ισοφάριση με τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο να κάνει όμως δύο σπουδαίες επεμβάσεις και να διατηρεί το προβάδισμα της Κηφισιάς. Στο 76′ όμως δεν τα κατάφερε, αφού νικήθηκε από τον Μλάντεν σε μια φάση διαρκείας, στην οποία η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την περιοχή έγκαιρα.

Στα λεπτά που ακολούθησαν, η μοναδική καλή στιγμή καταγράφηκε από τον Παναιτωλικό με τον Καρέλη (84′), ενώ στο 89ο λεπτό ο Τσάβες έσωσε τους φιλοξενούμενους από γύρισμα του Ζοάο Πέδρο, που παραλίγο να καταλήξει στα δίχτυα ως αυτογκόλ.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Γκόμπελιτς, Σολόα, Τεϊσέιρα, Τσανάτζια (52′ Τσανάτζια), Μιλίτσεβιτς, Μενέντεθ (81′ Τετέι), Μπιφούμα (68′ Κλωναρίδης), Σάντος, Οζέγκοβιτς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς (77′ Καρέλης), Λιάβας (65′ Μαυρίας), Χουάνπι, Τσιγγάρας (72′ Πέρες), Ντουάρτε (72′ Χατζηθεοδωρίδης), Τορεχόν, Λομόνακο (65′ Σενγκέλια), Πέδρο.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital