Άντεξε με δέκα παίκτες η Κηφισιά, 0-0 με τον ΟΦΗ

Αν και υποχρεώθηκε να παίζει με δέκα παίκτες από το 36ο λεπτό μετά από την άδικη αποβολή του Ιπαλίμπο με απευθείας κόκκινη κάρτα, η Κηφισιά έμεινε όρθια και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον ΟΦΗ (0-0) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Πρόσωπο του αγώνα ο Αναγνωστόπουλος, ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι του Φελίπε στο 88ο λεπτό, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Ο αγώνας

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 13ο λεπτό, όταν -μετά από συνεργασία με τον Ντίκο- ο Φελίπε έκανε το πλασέ από το ύψος του πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Η απάντηση της Κηφισιάς ήρθε στο 20′ του αγώνα με τον Ματέους Σάντος, ο οποίος έκανε το συρτό σουτ από τη μεγάλη περιοχή και υποχρέωσε τον Μπάουμαν να διώξει με δυσκολία σε κόρνερ. Στο 29′ ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε στη δεξιά γωνία την καρφωτή κεφαλιά του Ντίκο.

Η στιγμή που άλλαξε τον ρυθμό και την ιστορία του αγώνα ήρθε στο 36ο λεπτό, όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης, Χρήστος Βεργέτης, απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Ιπαλίμπο μετά από διεκδίκηση της μπάλας στον χώρο του κέντρου με τον Λάρσον. Ο VAR της αναμέτρησης, Αλέξανδρος Τσακαλίδης, τον κάλεσε να ελέγξει εκ νέου τη φάση, αλλά ακόμη κι όταν είδε σε slow motion όσα έγιναν, εκείνος επέμεινε στην κόκκινη κάρτα.

Υποχρεωμένη να παίξει με παίκτη λιγότερο από εκείνο το σημείο κι έπειτα, η Κηφισιά οπισθοχώρησε. Στο 54′ η νέα κεφαλιά του Ντίκο κατέληξε άουτ, ενώ στο 69′ το συρτό σουτ του Τοράλ έξω από την περιοχή δεν ανησύχησε τον Αναγνωστόπουλο.

Στο 86ο λεπτό ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Μποτία στον Φελίπε, αλλά ο Αναγνωστόπουλος έπεσε εντυπωσιακά στη δεξιά γωνία και απέκρουσε την εκτέλεση του επιθετικού των φιλοξενούμενων, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα, με την Κηφισιά να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μποτία, Βαφέας, Γκόμπελιτς, Ιπαλίμπο, Σναϊντερλάν (79′ Παπασάββας), Σάντος (78′ Τετέι), Ιλίεφ (46′ Τσάπαν), Μπιφουμά (66′ Αντερέγκεν), Οζέγκοβιτς (90′ Λούμορ)
ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Βούρος, Λαμπρόπουλος (83′ Μπάκιτς), Καρώ, Λάρσον, Γκλάζερ, Αμπάντα (61′ Θοράρινσον), Ντίκο (60′ Νέιρα), Γκαγέγκος (70′ Ριέρα), Φελίπε, Τοράλ (70′ Μοσκέρα)

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital