Ο Γιώργος Τουτζάρης στην Κηφισιά

Η ΠΑΕ Κηφισιά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Γιώργο Τουτζάρη για τη θέση του Γενικού Διευθυντή της ομάδας.

Η συνεργασία των δύο πλευρών θα τεθεί σε ισχύ από την Τετάρτη 1 Ιουνίου, με το έμπειρο στέλεχος να αναλαμβάνει θέση μείζονος σημασίας για τη λειτουργία της ΠΑΕ Κηφισιά.

Ο Γιώργος Τουτζάρης έχει σημαντική προϋπηρεσία στις επαγγελματικές κατηγορίες τα τελευταία εννέα χρόνια, εργαζόμενος κατά σειρά στην Ελλάδα σε Βέροια, Άρη και Εργοτέλη. Το 2013-’14 αποτέλεσε τον Διευθυντή Λειτουργίας της ΠΑΕ Βέροια, η οποία αγωνιζόταν στη Super League 1. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο, είχε τον ίδιο ρόλο στην ΠΑΕ Άρης, βοηθώντας σημαντικά προκειμένου ο ιστορικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης να θέσει τις βάσεις για την επιστροφή στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Το 2015-’16 ξεκίνησε η συνεργασία του με τη Wadi Degla της Αιγύπτου ως Σύμβουλος του προέδρου, Μάγκεντ Σάμι, ενώ από το 2017-’18 μέχρι την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Betsson Super League 2 εκτελούσε χρέη Γενικού Διευθυντή στην ΠΑΕ Εργοτέλης.

Μετά από την παρθενική σεζόν της ιστορίας της σε επαγγελματικές κατηγορίες, η ΠΑΕ Κηφισιά είναι πιο έμπειρη και αποφασισμένη να κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να εδραιωθεί στη συνείδηση του φίλαθλου κοινού της χώρας και να διεκδικήσει ακόμη υψηλότερες κορυφές την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Η συνεργασία με τον Γιώργο Τουτζάρη είναι ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά και το αποτέλεσμα της απόλυτης ταύτισης απόψεων και φιλοσοφίας για το πώς πρέπει να λειτουργούν οι επαγγελματικές ομάδες που έχουν όραμα, στόχους και φιλοδοξίες για να βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καλωσορίζουν τον Γιώργο στην οικογένεια του συλλόγου. Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη, η δική του παρουσία να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ομάδας και να συνδυαστεί με την επίτευξη του μεγάλου στόχου της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital