Η πρώτη προπόνηση στο Ζηρίνειο

Το πρωί της Πέμπτης 23 Μαρτίου, η Κηφισιά πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς. Οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη πάτησαν τον νέο χλοοτάπητα υψηλών διαγραφών που τοποθετήθηκε και ξεκίνησαν την προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ηλιούπολη.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης, πραγματοποιήθηκε αγιασμός, ενώ ακολούθως τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Κηφισιά, κ. Χρήστος Πρίτσας.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Κηφισιά, κ. Χρήστος Πρίτσας, μίλησε πριν από την έναρξη της προπόνησης, τονίζοντας πως “αυτή είναι μια πάρα πολύ σημαντική μέρα για όλους μας. Περιμέναμε πολύ καιρό αυτή την στιγμή, την επιστροφή στη φυσική έδρα μας. Νιώθουμε μεγάλη περηφάνια που βρισκόμαστε εδώ. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους σας. Είμαστε περήφανοι για όλους σας και να ξέρετε πως σας έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη γιατί βλέπουμε καθημερινά την προσπάθεια που κάνετε. Να ξέρετε πως όταν κάποιος αγωνίζεται καθε μέρα με πίστη, αποφασιστικότητα και προσήλωση, στο τέλος πετυχαίνει τον στόχο του“.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Κηφισιά, κ. Χρήστος Πρίτσας

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital