Η Κηφισιά φιλοξενεί τους ασυνόδευτους ανηλίκους από τη “The Home Project” στο παιχνίδι με τη Λαμία

Η ΠΑΕ Κηφισιά στηρίζει την “The Home Project” και φιλοξενεί τους ασυνόδευτους ανηλίκους της δομής Yuwa (αγόρια ηλικίας 12 έως 18 ετών) στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League (Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 18:00).

Πιστή στις αρχές και τις αξίες της, η ΠΑΕ Κηφισιά στηρίζει με τον δικό της τρόπο το έργο και τις προσπάθειες της “THe Home Project” δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να δουν από κοντά έναν αγώνα της κορυφαίας κατηγορίας της χώρας.

Η “The HOME Project” είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση, που δημιουργήθηκε για να παρέχει υποστήριξη, προστασία, εκπαίδευση και υπηρεσίες κοινωνικής ενσωμάτωσης σε παιδιά πρόσφυγες, που φτάνουν στην Ελλάδα μόνα τους. Σε επτά (7) χρόνια έχει υποστηρίξει περισσότερα από 1.070 παιδιά στους δεκατέσσερις (14) ξενώνες που λειτουργεί και παρέχει ένα ολιστικό πλαίσιο υπηρεσιών παιδικής προστασίας μέσω εξατομικευμένου ψυχοπαιδαγωγικού πλάνου για κάθε παιδί, που περιλαμβάνει υπηρεσίες ψυχικής υγείας, εκπαίδευσης, παιδαγωγική και κοινωνική υποστήριξη στοχεύοντας στην κοινωνική ενσωμάτωση.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

KifisiaFC-logo-2024

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital