Η αποστολή για τον αγώνα με τον Καραϊσκάκη Άρτας

Το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου, η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Καραϊσκάκη Άρτας (Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις 15:00), ο οποίος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.

Μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης, ο Νίκος Κούστας ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία έχει ως εξής:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Θανάσης Μιχελής, Ανδρέας Κολοβούρης, Θοδωρής Αντωνόπουλος.

ΑΜΥΝΤΙΚΟI: Μανάρι Εσλέρ, Παναγιώτης Αρτυματάς, Γιάννης Σωτηράκος, Ανδρέας Μκρτσιάν, Μιχάλης Τόλιος, Βαγγέλης Παπαγγελής, Βαγγέλης Γκότοβος, Γιάννης Πριόνας.

ΜΕΣΟΙ: Αντώνης Παπασάββας, Ντοριβάλ, Βασίλης Αγγελόπουλος, Βασίλης Τζέλη, Γιάννης Οικονομίδης.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Στέλιος Κρητικός, Ανδρέας Τεττέι, Θανάσης Καραγκούνης, Μανώλης Καλλέργης.

Ο προπονητής της ομάδας μας δήλωσε για την εκτός έδρας αναμέτρηση στην Άρτα: “Το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για τη Betsson Super League 2 είναι από τα πλέον απαιτητικά, δεδομένου ότι ο Καραϊσκάκης Άρτας είναι μια σκληρή και δυναμική ομάδα. Στην πρεμιέρα επιβεβαίωσε αυτά τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά, δείχνοντας πως είναι σε πολύ καλό τακτικό επίπεδο. Από την πλευρά μας, προπονηθήκαμε αρκετά καλά αυτές τις ημέρες, αν και είχαμε να διαχειριστούμε κάποια προβλήματα που προέκυψαν μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β’. Διαθέτουμε όμως βαθύ ρόστερ και είμαι σίγουρος πως θα καλύψουμε τις απουσίες σε απολύτως ικανοποιητικό βαθμό. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, αλλά και πίστη στο ταλέντο τους. Είμαστε έτοιμοι για έναν δύσκολο εκτός έδρας αγώνα, στον οποίο θα πρέπει να δείξουμε από το πρώτο λεπτό πόσο θέλουμε τη νίκη“.