Επίσημος χορηγός της ΠΑΕ Κηφισιά η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει τη χορηγική της συνεργασία με τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ιδρύθηκε το 1932 και θεωρείται μια από τις κορυφαίες και πιο σύγχρονες ευρωπαϊκές εταιρίες ζυμαρικών. Για περισσότερα από 90 χρόνια αποδεικνύει καθημερινά ότι έχει την καινοτομία στο DNA της. Παράγει υψηλής ποιότητας, καινοτόμα ζυμαρικά με υψηλή θρεπτική αξία που καλύπτουν τις σύγχρονες και αυξημένες ανάγκες, όπως αυτές που έχουν οι αθλητές.

Η ΗΛΙΟΣ μέσα από την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, αλληλεπιδρά με το περιβάλλον και την κοινωνία. Με υψηλή προτεραιότητα στην στήριξη του τοπικού αθλητισμού και στην ανάδειξη των ταλέντων των νέων ανθρώπων, υποστηρίζει ένθερμα τις αγωνιστικές προσπάθειες των παικτών της ΠΑΕ Κηφισιά, που σημειώνει ανοδική πορεία και διεκδικεί περισσότερες αξιώσεις και νικηφόρα αποτελέσματα.

Είμαστε περήφανοι που η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, σε απαιτητικές και δύσκολες περιόδους για τον ελληνικό αθλητισμό, βρίσκεται στο γήπεδο μαζί με τους παίκτες και το φίλαθλο κοινό.

Sign Up Now

Become a member of our online community and get tickets to upcoming matches or sports events faster!

[mc4wp_form id="838"]
LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2023. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital