Αγιασμός με ευχές για υγεία και επιτυχία στη νέα σεζόν

Το απόγευμα της Πέμπτης 28 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” ο αγιασμός της ΠΑΕ Κηφισιά για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το “παρών” έδωσε σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου, η οποία ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου υγεία, τύχη και κάθε καλό στη νέα σεζόν.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Κηφισιά, Χρήστος Πρίτσας, συνομίλησε με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Πετράκη, κι εν συνεχεία εξήγησε στους ποδοσφαιριστές πως πάνω απ όλα η Κηφισιά είναι μια οικογένεια.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΤΣΟΛΗΣ: “ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ…”

Μετά από την ολοκλήρωση του αγιασμού, ο Τεχνικός Διευθυντής της Κηφισιάς, Στέφανος Κοτσόλης, δήλωσε: “Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην περσινή μας πορεία, είτε σήμερα βρίσκονται εδώ είτε όχι και συνετέλεσαν τα μέγιστα όλη την χρονιά. Όσον αφορά στη φετινή σεζόν, στόχος του συλλόγου ήταν να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές με κίνητρο και φιλοδοξίες, ποδοσφαιριστές που ταυτίζονται με τη δική μας νοοτροπία και τα δικά μας όνειρα. Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου, να έχουν υγεία όλα τα μέλη της ομάδας μας ώστε να μπορούμε καθημερινά να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχει η Κηφισιά το καλύτερο δυνατό”.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ: “Η ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ”

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πετράκης μίλησε για τη νέα αγωνιστική περίοδο, τους στόχους της ομάδας, αλλά και τα βήματα προόδου που θέλει να κάνει η Κηφισιά φέτος. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νέα αγωνιστική περίοδο: “Αρχικά θέλω να ευχηθώ να είμαστε όλοι υγιείς, αυτό είναι το σημαντικότερο όλων. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είναι μια πρόκληση για μένα προσωπικά αυτή. Η Κηφισιά είναι ένα σωματείο με πολλή όρεξη, σπουδαία οργάνωση και μεγάλες φιλοδοξίες για το μέλλον. Στην ομάδα έχουν δημιουργηθεί σπουδαίες προϋποθέσεις, όταν υπάρχει αυτό τότε μπορούν να επιτευχθούν μεγαλύτεροι στόχοι. Από τη δική μας πλευρά, εφόσον υπάρχουν αυτές οι προϋποθέσεις σε επίπεδο εγκαταστάσεων και έμψυχου δυναμικού, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό με συνέπεια για να εξελιχθούμε. Αυτό θα μας οδηγήσει να πετύχουμε σπουδαία πράγματα για τη φετινή χρονιά”.

Για τους στόχους της Κηφισιάς: “Υπάρχουν πολλές, καλές και ιστορικές ομάδες στην κατηγορία. Το να θέτεις υψηλούς στόχους στα λόγια είναι εύκολο, όλοι μπορούν να το κάνουν. Το σημαντικό είναι ότι εδώ δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να μπει ψηλά ο πήχης. Σίγουρα θέλουμε να είμαστε ψηλά, με γνώμονα και βασικό ζητούμενο την σκληρή καθημερινή δουλειά στο γήπεδο. Θέλουμε να είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα στην κατηγορία, να το δείχνουμε καθημερινά τόσο στο γήπεδο με τη δουλειά που κάνουμε όσο και με τον χαρακτήρα μας. Οι φιλοδοξίες και τα όνειρά μας δεν έχουν ταβάνι, αυτό είναι τόσο προσωπικό όσο και ομαδικό. Το υπάρχον ρόστερ αποτελείται από πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, το αγωνιστικό κίνητρο των οποίων είναι πάρα πολύ υψηλό και συμβαδίζει με αυτό που θέτουμε εμείς οι ίδιοι”.

Για τους λόγους που τον έπεισαν να αποδεχθεί την πρόταση της Κηφισιάς: “Επιστρέφοντας στην Ελλάδα μπορώ να πω ότι είμαι τυχερός που μου έγινε η πρόταση από αυτό το σωματείο. Ο πρόεδρος κι η διοίκηση παρέχουν πράγματα που είναι δυσεύρετα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτός ήταν ένας βασικός παράγοντας για να έρθω και να εργαστώ εδώ, είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ. Πέραν αυτού, το πρότζεκτ της Κηφισιάς είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία, ένα εξαιρετικό περιβάλλον για να αναδείξω τη δουλειά μου και μέσα από αυτό τόσο να εξελιχθώ ο ίδιος όσο και να εξελίξω την ομάδα”.

Για την παρακαταθήκη της περσινής αγωνιστικής περιόδου: “Ασφαλώς υπάρχει η κατάλληλη παρακαταθήκη. Κι οι δύο προπονητές που πέρασαν, αλλά συνολικά ο τρόπος δουλειάς της Κηφισιάς τα τελευταία δύο χρόνια, την ανεβάζει πολύ γρήγορα επίπεδο. Το καλό είναι πως πατάει πάνω σε αυτά. Ο σύλλογος πέτυχε σπουδαία πράγματα στο παρελθόν, θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και με τους ίδιους στόχους για να οδηγήσουμε την ομάδα ακόμη ψηλότερα”.

Για τον κόσμο της ομάδας: “Αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να τον φέρουμε κοντά μας. Για να γίνει αυτό, πρέπει φυσικά η ομάδα να έχει μια καλή πορεία, αλλά κι η ομάδα συνολικά να βαδίζει με έναν τρόπο, όπου το ποδόσφαιρο που θα παράξει να είναι θελτικό και θεαματικό. Θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε ένα τέτοιο προφίλ”.

Για το τεχνικό επιτελείο του: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με τα συγκεκριμένα άτομα. Είναι σπουδαίοι άνθρωποι και απόλυτα καταρτισμένοι επαγγελματίες. Για να μπορέσει κάποιος να αναδείξει την αξία του, θα πρέπει να του δοθεί η ευκαιρία. Μου αρέσει πολύ να δουλεύω με ανθρώπους με νέες ιδέες, γιατί με βοηθούν κι εμένα να εξελιχθώ. Σίγουρα, υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε ο καθένας από το πόστο του την ομάδα”.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ: “ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ”

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Παπασάββας σημείωσε: “Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες, αυτό είναι το σημαντικότερο όλων για τη νέα χρονιά. Όσον αφορά στην Κηφισιά, αρχικά θέλω να πω ότι είμαι χαρούμενος που παραμένω κομμάτι της. Είμαστε μια ομάδα που βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στις επαγγελματικές κατηγορίες, μάθαμε πολλά από αυτά που βιώσαμε και αντιμετωπίσαμε πέρσι. Είμαστε πιο έμπειροι, αλλά ταυτόχρονα έχουμε ακόμη μεγαλύτερη όρεξη για σκληρή δουλειά. Από την πρώτη μέρα που συγκεντρωθήκαμε, δουλεύουμε με μεγάλη αφοσίωση πάνω σε αυτά που μας υποδεικνύουν οι προπονητές μας. Στόχος είναι να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα και να εξελισσόμαστε για να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα”.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital