Πρώτη νίκη στο Ζηρίνειο για την Κηφισιά, 3-0 την ΑΕΚ Β’

Η Κηφισιά δημιούργησε νέο σερί νικών στη Betsson Super League 2, επικρατώντας εντός έδρας της ΑΕΚ Β’ (3-0), με τρεις παίκτες να βρίσκουν δίχτυα. Ο λόγος για τον Μαντί Ταλάλ (34′), τον Ανδρέα Τεττέι (49′) και τον Μανώλη Καλλέργη (78′), οι οποίοι βρήκαν δίχτυα και διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Κηφισιάς στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς, μετά από την επιστροφή στη φυσική της έδρα.

Ο αγώνας

Η Κηφισιά είχε από νωρίς τον έλεγχο του ρυθμού, μαζί την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 15ο λεπτό. Ο Μαντί Ταλάλ έκανε την κάθετη πάσα προς τον Νικολάς Αντερέγκεν, αυτός τσίμπησε την μπάλα προ του Γιώργου Θεοχάρη, αλλά πριν ο Μαντί Ταλάλ την σπρώξει στα δίχτυα, οι αμυντικοί της ΑΕΚ Β’ απομάκρυναν τον κίνδυνο. Ένα λεπτό μετά καταγράφηκε η μεγαλύτερη στιγμή του αγώνα για την ΑΕΚ, με τον Θεοδόση Μαχαίρα να αστοχεί σε τετ α τετ, στέλνοντας την μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου.

Στο 19′ η προβολή του Ανδρέα Τεττέι μετά από σέντρα του Μαντί Ταλάλ ήταν αδύναμη, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ Β’ να μπλοκάρει, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, το δυνατό σουτ του Νίκου Πέιου κατέληξε άουτ. Στο 32ο λεπτό το πλασέ του Πάνου Πρίτσα από τη γωνία της μεγάλης περιοχής ήταν άστοχο, όχι όμως κι η προσπάθεια του Μαντί Ταλάλ λίγο αργότερα.

Συγκεκριμένα, στο 34′ του αγώνα, ο Στέλιος Ποζατζίδης εκτέλεσε γρήγορα το πλάγιο άουτ, με τον Νικολάς Αντερέγκεν να κάνει μερικά μέτρα με την μπάλα και να την “σπάει” στο ύψος του πέναλτι για τον Μαντί Ταλάλ, που ακολουθούσε τη φάση, για να σκοράρει για δεύτερη σερί αγωνιστική.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η Κηφισιά έφτασε σε δεύτερο γκολ, με τον Ανδρέα Τεττέι. Ο νεαρός επιθετικός σούταρε με δύναμη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα βρήκε στα σώματα των αμυνόμενων και κατέληξε στα δίχτυα της ΑΕΚ Β’ στο 49ο λεπτό. Από εκεί κι έπειτα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 67ο λεπτό με τον Μιχάλη Κοσίδη, το πλασέ του οποίου όμως ήταν αδύναμο, καταλήγοντας δίχως πρόβλημα στην αγκαλιά του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου.

Στο 73′ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαντί Ταλάλ κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 78ο λεπτό ο Μανώλης Καλλέργης έκανε τρία τα τέρματα της Κηφισιάς. Ο Μιχάλης Κουιρουκίδης έκανε την κούρσα από τα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Μανώλη Καλλέργη, ο οποίος ξεπέρασε πρώτα έναν αμυντικό κι εν συνεχεία πλάσαρε εύστοχα.

Η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης ήρθε στο 90+2′ με τον Μαντί Ταλάλ να κάνει την παράλληλη σέντρα προς τον Μιχάλη Κουιρουκίδη, το πλασέ του οποίου έδιωξε όμως με τα πόδια ο Γιώργος Θεοχάρης.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μπαρμπόσα, Βαφέας, Προβυδάκης, Αντερέγκεν (71′ Καλλέργης), Ποζατζίδης Στ., Πέιος (81′ Παυλάκης), Παπασάββας (81′ Νοικοκυράκης), Ταλάλ, Πρίτσας (60′ Γκίνη), Τεττέι (71′ Κουιρουκίδης).
ΑΕΚ Β’ (Οφρυδόπουλος): Θεοχάρης, Λάτσι, Κάτσικας, Γεωργέας, Σταμούλης Κ. (86′ Χατζηκυριάκος), Δημητρίου, Μπότος, Χριστόπουλος Απ. (71′ Σταμούλης Γ.), Γκαρσία, Μαχαίρας (56′ Μάσα), Κοσίδης.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital