Πρώτη ήττα για την Κηφισιά, 2-3 από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο πρώτος γύρος του Πρωταθλήματος της Betsson Super League 2 ολοκληρώθηκε με ήττα για την Κηφισιά από τον Απόλλωνα Σμύρνης (2-3) στο Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές, οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη απάντησαν σε αμφότερες περιπτώσεις με δύο υπέροχα γκολ του Δαμιανού Γκίνη, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα ο Απόλλωνας Σμύρνης βρήκε το τρίτο γκολ που του χάρισε τη νίκη.

Παρά το πρώτο φετινό αρνητικό αποτέλεσμα πάντως, η Κηφισιά παραμένει στην κορυφή του Β’ Ομίλου της Betsson Super League 2.

Ο αγώνας

Ο Απόλλωνας Σμυρνης αιφνιδίασε την Κηφισιά, με γκολ μόλις στο 3ο λεπτό. Μετά από αντεπίθεση, η μπάλα κατέληξε στον Παναγιώτη Μωραΐτη, ο οποίος βρήκε δίχτυα με πλασέ. Παρά την ψυχρολουσία, η Κηφισιά αντέδρασε και κατάφερε γρήγορα να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Μόλις στο 23′ της αναμέτρησης, ο Δαμιανός Γκίνη έφερε το παιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία με καρφωτή κεφαλιά μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Πάνου Πρίτσα.

Η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Μουστακόπολου και εκείνη του Κωνσταντίνου Προβυδάκη δεν ανησύχησαν τους δύο τερματοφύλακες στα λεπτά που ακολούθησαν, πριν έρθει το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων. Στο 36ο λεπτό ο Απόλλωνας Σμύρνης βρήκε δεύτερο γκολ μετά από ατομική ενέργεια του Μαξιμιλιάνο Κουάντρα.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η Κηφισιά παρουσιάστηκε πολύ καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Με περισσότερη ένταση στο παιχνίδι της και εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πάνος Πρίτσας απείλησε πρώτος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 56ο λεπτό. Επτά λεπτά αργότερα (63′) η Κηφισιά ισοφάρισε εκ νέου. Μετά από ωραία συνεργασία του Νίκου Πέιου με τον Μιχάλη Κουιρουκίδη, ο δεύτερος τσίμπησε την μπάλα και την έστρωσε στον Δαμιανό Γκίνη, ο οποίος με άψογο πλασέ σκόραρε για δεύτερη φορά για τη νέα ισοφάριση (2-2).

Η ορμητικότητα των παικτών της Κηφισιάς συνεχίστηκε και μεταφράστηκε σε πολλές τελικές φάσεις εντός μερικών λεπτών, φάσεις οι οποίες όμως δεν κατέληξαν στον στόχο. Ο Νίκος Πέιος (66′) ήταν αυτός που άγγιξε πρώτος το τρίτο γκολ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ενώ ένα λεπτό αργότερα (67′) ο Κωνσταντίνος Προβυδάκης βρήκε με σέντρα στο δεύτερο δοκάρι τον Ανδρέα Τεττέι. Ο επιθετικός της Κηφισιάς κατέβασε την μπάλα πολύ όμορφα με το στήθος, η μπάλα όμως έφυγε λίγο πάνω από οριζόντιο δοκάρι του Κωνσταντίνου Κότσαρη μετά το πλασέ που έκανε.

Στο 73ο λεπτό το πλασέ του Ανδρέα Τεττέι ήταν αδύναμο -μετά από σέντρα του Πάνου Πρίτσα- και κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Η πολιορκία διαρκείας συνεχίστηκε, με το μονοκόμματο σουτ του Μαντί Ταλάλ στο 75′ να καταλήγει ψηλά άουτ.

Κόντρα στη ροή του αγώνα όμως, ο Απόλλωνας Σμύρνης βρήκε ακόμη ένα γκολ. Ο Παναγιώτης Μωραΐτης απέφυγε με κοφτή ντρίμπλα τον προσωπικό του αντίπαλο και πλάσαρε σωστά, για να ξαναδώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη.

Η Κηφισιά επιχείρησε να απαντήσει άμεσα, στο 79ο λεπτό, αλλά οι αμυντικοί των κυανόλευκων απομάκρυναν την μπάλα πριν αυτή φτάσει στα πόδια του Νικολάς Αντερέγκεν, ο οποίος ήταν έτοιμος να πλασάρει σε κενή εστία. Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα για την ομάδα του Γιώργου Πετράκη ήρθε στο 85ο λεπτό, με το πλασέ του Μαντί Ταλάλ μετά από γύρισμα του Ζοζέφ Αντουάν Να να φεύγει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κωνσταντίνου Κότσαρη.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μπαρμπόσα (82′ Καλλέργης), Προβυδάκης, Σωτηράκος, Γκίνη (82′ Νοικοκυράκης), Πέιος, Πρίτσας (74′ Αντερέγκεν), Να, Κουιρουκίδης (64′ Ταλάλ), Τεττέι.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Λούι (81′ Παπαγεωργίου), Ντομίνγκες, Πατάπης, Κοροβέσης (81′ Ερέρα), Φατιόν (74′ Αναστασόπουλος), Μουστακόπουλος, Κουάντρα, Μωραΐτης, Σαντάτ (81′ Τσαμούρης), Περέιρα (69′ Χαλίμι).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital