Ισοπαλία στην Κρήτη, 0-0 με τα Χανιά

Η Κηφισιά πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό, δημιούργησε πολλές τελικές φάσεις από το 60′ μέχρι το 90′ αλλά δεν βρήκε το πολυπόθητο γκολ για να φύγει με τη νίκη από την Κρήτη. Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη αναδείχθηκε ισόπαλη με τα Χανιά (0-0), παραμένοντας όμως στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Β’ Ομίλου της Betsson Super League 2.

Ο αγώνας

Το πρώτο μέρος δεν είχε καλό ρυθμό, ούτε φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο 16′ το δυνατό σουτ του Στέλιου Ποζατζίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής σταμάτησε στα σώματα των αμυνόμενων, ενώ στο 38′ καταγράφηκε η μοναδική τελική φάση των Χανίων. Η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσέλιου όμως κατέληξε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου. Παρά τον κακό ρυθμό μέχρι την ανάπαυλα, η Κηφισιά άγγιξε το γκολ με τον Μιχάλη Κουιρουκίδη στο 36′ του αγώνα, αλλά η προβολή που έκανε -μετά από παράλληλη συρτή σέντρα του Μαντί Ταλάλ- κατέληξε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι των Χανίων.

Το δεύτερος εξελίχθηκε πολύ διαφορετικά, με την Κηφισιά να ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση και να απειλεί σε διαδοχικές φάσεις. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 47′ με το σουτ του Ανδρέα Τεττέι έξω από την περιοχή (άουτ), πριν φτάσουμε στο 64′ όπου η Κηφισιά είχε δοκάρι. Ο Μαντί Ταλάλ είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα λίγο έξω από την εστία του, έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ από τα τριάντα μέτρα, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι -στην εξέλιξη της φάσης, το πλασέ του Μιχάλη Κουιρουκίδη βρήκε στα σώματα των αμυνόμενων.

Στο 66ο λεπτό, οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη συνεργάστηκαν εξαιρετικά από τα δεξιά, με τον Κώστα Προβυδάκη να κάνει τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και τον τερματοφύλακα των Χανίων να μπλοκάρει την μπάλα προ του Ανδρέα Τεττέι, ο οποίος ήταν έτοιμος να κάνει την καρφωτή κεφαλιά.

Στο 70′ του αγώνα, ο Πάνος Πρίτσας έκανε συρτή σέντρα από τα δεξιά, αλλά λίγο πριν ο Νικολάς Αντερέγκεν κάνει το πλασέ, οι αμυνόμενοι των γηπεδούχων έδιωξαν με υπερένταση. Ένα λεπτό αργότερα, το σουτ του Μάναλη μέσα από την περιοχή της Κηφισιάς σταμάτησε στον Νίκο Βαφέα, ενώ στο 78ο λεπτό ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος είπε “όχι” στο συρτό πλασέ του Μπουτσάκη από τα δεξιά.

Στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα, το παιχνίδι άνοιξε ακόμη περισσότερο, με την Κηφισιά να κάνει ό,τι μπορεί για να πετύχει το πολυπόθητο γκολ, αλλά να στέκεται άτυχη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Συγκεκριμένα, στο 90+1′ ο Μανώλης Καλλέργης έκανε εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια από τα δεξιά, ακολούθως την παράλληλη πάσα προς τον Νικολάς Αντερέγκεν, ο οποίος όμως είδε τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα των Χανίων να πέφτουν στα πόδια του και να διώχνουν τον κίνδυνο.

Κάπως έτσι, η Κηφισιά δεν κατάφερε να σκοράρει στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, μένοντας στην ισοπαλία (0-0) με τα Χανιά.

ΧΑΝΙΑ (Μαναρώλης): Καλογεράκης, Ρότσα, Γιαμπέρε, Ιμεραλιλάλι (62′ Κατσούρρι), Μπάτζιος, Καμαρά (69′ Ναζίμ), Λεμονής (69′ Μπουτσάκης), Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μάναλης, Μανουσάκης (88′ Ζέχοφ).
ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Σωτηράκος, Βαφέας, Μαζουλουξής, Στ. Ποζατζίδης, Προβυδάκης, Πέιος, Παπασάββας, Ταλάλ (69′ Πρίτσας), Κουιρουκίδης (69′ Αντερέγκεν), Τεττέι (88′ Καλλέργης).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital