Ισοπαλία με την Προοδευτική, 1-1 στο Ζηρίνειο

Η Κηφισιά επέστρεψε στη φυσική της έδρα, στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς, για να υποδεχθεί την Προοδευτική στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Betsson Super League 2. Οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη πήραν γρήγορα το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μιχάλη Κουιρουκίδη (20′), αλλά ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Γιάννη Τσακίρη (21′), με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται ισόπαλο (1-1) παρά τη μεγάλη προσπάθεια για το γκολ της νίκης στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Ο αγώνας

Η Κηφισιά είχε από νωρίς τον έλεγχο του ρυθμού, απειλώντας για πρώτη φορά στο 3ο λεπτό με τον Ανδρέα Τεττέι. Στο 19′ της αναμέτρησης, ο ίδιος ποδοσφαιριστής βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση μετά από βαθιά μπαλιά του Γιάννη Σωτηράκου και ανατράπηκε από τον Λευτέρη Αστρά εντός περιοχής.

Ο Μιχάλης Κουιρουκίδης ήταν αυτός που ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτα γι ακόμη μια φορά στη φετινή σεζόν.

Με τη σέντρα, η Προοδευτική κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Γιάννης Τσακίρης βρέθηκε εντός της μεγάλης περιοχής από τα αριστερά, έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πριν προλάβει ο Νίκος Βαφέας να διώξει την μπάλα.

Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, η Κηφισιά ήταν αυτή που απειλούσε περισσότερο, οι προσπάθειες του Ανδρέα Τεττέι (43′) και του Μάκη Παυλάκη (45′) όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η Κηφισιά απείλησε με τον Ανδρέα Τεττέι με σουτ μέσα από την περιοχή (51′), ενώ στο 57′ της αναμέτρησης η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαντί Ταλάλ κατέληξε ψηλά άουτ.

Όσο περνούσε η ώρα, οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη πίεζαν περισσότερο, για να πετύχουν το δεύτερο γκολ. Στο 67′ νέα απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαντί Ταλάλ υποχρέωσε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να διώξει με δυσκολία σε κόρνερ. Στο 83ο λεπτό το γύρισμα του Νίκου Βαφέα μέσα από την περιοχή δεν ανησύχησε τον Λευτέρη Αστρά, ενώ στο 86′ ο Ανδρέας Τεττέι δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή, με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Προοδευτικής.

Στις καθυστερήσεις, η Κηφισιά είχε ακόμη δύο καλές ευκαιρίες, οι οποίες όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Στο 90+3′ ο Παναγιώτης Πρίτσας απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με την μπάλα να περνά λίγο δίπλα από το δοκάρι της Προοδευτικής, ενώ στο 90+5′ ο ίδιος παίκτης δημιούργησε για τον Νικολάς Αντερέγκεν, το πλασέ του οποίου βρήκε όμως στα σώματα των αμυνόμενων και κατέληξε σε κόρνερ.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μαζουλουξής (81′ Αντερέγκεν), Παυλάκης (59′ Νοικοκυράκης), Παπασάββας, Σωτηράκος, Παναγιώτου (59′ Προβυδάκης), Γκίνη (71′ Καλλέργης), Ταλάλ (81′ Πρίτσας), Κουιρουκίδης, Τεττέι.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Χαραλαμπίδης): Αστράς, Αλεξίου, Σινγκ, Πότσι, Φαζός, Καρρίκι (59′ Αγγελόπουλος), Τσακίρης (77′ Ντε Κονσεϊσάο), Καπνίδης (64′ Μάντιτς), Πίσσας, Νταβιώτης, Παυλίδης (77′ Ευθυμίου).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital