Η Κ20 της Κηφισιάς πέρασε με 4-1 από την Καλαμάτα

Η Κ20 της Κηφισιάς πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο από την Καλαμάτα στην επιστροφή στην δράση για το Πρωτάθλημα Κ20 της Super League 2. Οι παίκτες του Θωμά Μαυρουδή απέδωσαν εξαιρετικά και πήραν τη νίκη με 4-1 στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, δείχνοντας πως παραμένουν σε πολύ υψηλό επίπεδο απόδοσης.

Ο Φλώκος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι στο 40′ με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται με την Κηφισιά να είναι μπροστά με 1-0. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ήρθε το 0-2 στο 46′ με κεφαλιά του Καπάι μετά από σέντρα του Ζώνιου. Στο 63ο λεπτό του αγώνα, ο Δήμος έκανε το 0-3 με σουτ μέσα από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν προς στιγμήν στο 75′ της αναμέτρησης, πριν έρθει ο Καπάι με το δεύτερο προσωπικό τέρμα να διαμορφώει το τελικό σκορ (1-4).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μαυρουδής): Ρόμπερτς, Τσουχλαράκης (80′ Ζαχαριάδης), Πάλμος (65′ Κεχαγιάς), Αποστόλου, Κατσανεβάκης, Ντόκο (60′ Χαχούλης), Κωνσταντακόπουλος, Φλώκος (65′ Τζιμπόνγκουε), Ζώνιος, Καπάι, Μπουμπουλλίμα (60′ Δήμος).

Η ΠΑΕ Κηφισιά θέλει να ευχαριστήσει την ΠΑΕ Καλαμάτα για την άψογη φιλοξενία των μελών της αποστολής της Κ20 πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά από το πέρας της μεταξύ μας αναμέτρησης.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital