Επιβλητική η Κηφισιά, 4-0 την Προοδευτική

Το αήττητο σερί που τρέχει φέτος στη Betsson Super League 2 διεύρυνε η Κηφισιά, η οποία το απόγευμα της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου σημείωσε ακόμη μία νίκη. Αυτή τη φορά με αντίπαλο την Προοδευτική (4-0) στο “Π. Σαλπέας” του Κερατσινίου. Οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, με τον Μιχάλη Κουιρουκίδη (45′ & 75′), τον Ανδρέα Τεττέι (52′) και τον Κυριάκο Μαζουλουξή (90′) να βρίσκουν δίχτυα.

Ο αγώνας

Η Κηφισιά έδειξε από νωρίς πως θέλει να επιβάλλει τον ρυθμό της, με τον Ανδρέα Τεττέι να είναι ο πρωταγωνιστής της πρώτης τελικής φάσης, μόλις στο 3ο λεπτό. Στο 18′ και στο 24′ τα σουτ των Μαντί Ταλάλ και Νίκου Πέιου δεν απείλησαν την εστία της Προοδευτικής, η οποία όμως ένιωθε την ασφυκτική πίεση της Κηφισιάς.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του πρώτου μέρους ήρθε το πρώτο γκολ, με θύτη τον Μιχάλη Κουιρουκίδη. Η φάση ξεκίνησε από τον Ανδρέα Τεττέι, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τσίμπησε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή και έδωσε έτοιμο γκολ στον Μιχάλη Κουιρουκίδη, ο οποίος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η Κηφισία έφτασε δεύτερο γκολ, από το σημείο του πέναλτι. Ο Ζοζέφ Αντουάν Να έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, με αμυντικό της Προοδευτικής να κάνει λάθος και να πιάνει την μπάλα με τα χέρια. Ο διαιτητής έδειξε άμεσα την άσπρη βούλα, με τον Ανδρέα Τεττέι να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι και να σκοράρει για το 2-0 της Κηφισιάς στο 52ο λεπτό.

Αναπόφευκτα, η Προοδευτική αύξησε την πίεσή της, σε μια προσπάθεια να βρει το γκολ που θα τη βάλει ξανά στη διεκδίκηση της νίκης, με τον Δημήτρη Παντελίδη να κάνει την προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά την μπάλα να καταλήγει λίγο δίπλα από το δοκάρι του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου.

Επί της ουσίας, αυτή ήταν η μοναδική στιγμή απειλής της άμυνας της Κηφισιάς, η οποία στο 75ο λεπτό έκανε τρία τα τέρματά της. Ο Μάκης Παυλάκης πάσαρε από τα αριστερά στον Ανδρέα Τεττέι κι αυτός έκανε το δυνατό σουτ, με τον Λευτέρη Αστρά να διώχνει με τα πόδια, με δυσκολία. Ο Μιχάλης Κουιρουκίδης ακολούθησε τη φάση όμως και με κοντινό πλασέ αύξησε το προβάδισμα της Κηφισιάς.

Ο επίλογος των γκολ σε μια γεμάτη και επιβλητική εμφάνιση γράφτηκε στο 90′ του αγώνα. Ο Πάνος Πρίτσας εκτέλεσε το κόρνερ, έστειλε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι κι ο Κυριάκος Μαζουλουξής με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 4-0, που ήταν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Σωτηράκος (74′ Μαζουλουξής), Βαφέας, Μπαρμπόσα, Να, Πέιος (55′ Γκίνη), Νοικοκυράκης, Παπασάββας, Ταλάλ (74′ Παυλάκης), Κουιρουκίδης (84′ Καλλέργης), Τεττέι (84′ Πρίτσας).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital