Φιλική νίκη στην Καλλιθέα με 1-0

Η Κηφισιά επικράτησε εκτός έδρας της Καλλιθέας (1-0) σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής 10 Οκτωβρίου. Η ομάδα μας είχε καλή απόδοση στο μεγαλύτερο κομμάτι του ενενηνταλέπτου, με τον Καλλέργη να είναι ο παίκτης που σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Ο Κονέ ολοκλήρωσε την πρώτη τελική φάση του φιλικού με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 13ο λεπτό, με τον Μιχελή όμως να έχει σωστή θέση και να μπλοκάρει δίχως πρόβλημα την μπάλα.

Στο επόμενο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Καλλέργης πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, οι αμυνόμενοι απομάκρυναν όμως την μπάλα πάνω στην γραμμή. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο ίδιος παίκτης βρήκε δίχτυα. Συγκεκριμένα, στο 15′ του φιλικού, ο Σωτηράκος έκανε τη μακρινή κάθετη πάσα, ο Τετέι τσίμπησε την μπάλα και ο Καλλέργης βγήκε απέναντι στον Στρέζο, τελειώνοντας ιδανικά τη φάση με όμορφο πλασέ.

Η Καλλιθέα πάτησε δύο φορές την περιοχή στο διάστημα που ακολούθησε, αλλά οι προσπάθειες των παικτών της έμειναν ημιτελείς.

Όσο περνούσαν τα λεπτά, η Κηφισιά βελτίωνε την απόδοσή της, φτάνοντας ακόμη δύο φορές σε θέση να απειλήσει σημαντικά τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας. Αρχικά με το σουτ του Οικονομίδη στο 28′ που πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι της Καλλιθέας κι εν συνεχεία με τον Πρίτσα, το σουτ του οποίου έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ ο Στρέζος.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σημαντικά, με την ομάδα μας να έχει όμως τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης και του ρυθμού. Οι τελικές στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπασάββα (στο 57′) και ένα σουτ του Τετέι από το ύψος της περιοχής (στο 60′) να είναι οι μοναδικές καλές φάσεις που καταγράφηκαν μέχρι το φινάλε.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κούστας): Μιχελής, Παπαγγελής, Παυλάκης, Αρτυματάς, Σωτηράκος, Παπασάββας, Οικονομίδης (83′ Μκρτσιάν), Πρίτσας (72′ Λίμα, 83′ Ντοριβάλ), Γιαννιτσάνης (59′ Κρητικός), Καλλέργης (79′ Γκότοβος), Τετέι.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital