Φιλική νίκη επί της Ηλιούπολης στις καθυστερήσεις

Η Κηφισιά πήρε τη φιλική νίκη με 1-0 απέναντι στην -καλά δουλεμένη- Ηλιούπολη, σε αγώνα που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος”. Η αναμέτρηση μπορεί να μην είχε πολλές καλές στιγμές, η ομάδα μας βρήκε εν τούτοις το γκολ στο 90+2′ χάρη σε κεφαλιά του Τεττέι.

Η φιλική νίκη αποδείχθηκε πύρρειος για την ομάδα μας αφού στο 22ο λεπτό, ο Παπαγγελής έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού στον αριστερό ώμο.

Ο αγώνας

Το πρώτο μέρος δεν είχε καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται κατά βάση σε μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και να δυσκολεύονται να πατήσουν την αντίπαλη περιοχή. Η πρώτη τελική καταγράφηκε στο 18ο λεπτό με σουτ του Ζέλο εκτός περιοχής, ενώ η πρώτη καλή στιγμή για την Κηφισιά είχε ως εκφραστή τον Γιαννιτσάνη, το σουτ του οποίου μέσα από τη μεγάλη περιοχή κατέληξε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα της Ηλιούπολης.

Ακολούθως, οι φιλοξενούμενοι τέσταραν δις εντός μερικών δευτερολέπτων την ετοιμότητα του Κολοβούρη (ήταν σταθερός σε αμφότερες περιπτώσεις), με την τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους να έχει ξανά ως πρωταγωνιστή τον Γιαννιτσάνη, ο οποίος πήρε την πάσα από τον Κρητικό, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε τετ α τετ με τη συμπλήρωση των 45′.

Το πρώτο εικοσάλεπτο του δεύτερου μέρους κυμάνθηκε ως επί το πλείστον στα ίδια επίπεδα, με τον Ζέλο και τον Ντοριβάλ να έχουν από μια καλή στιγμή με σουτ εκτός περιοχής, πριν φτάσουμε στο 78ο λεπτό, όταν η Ηλιούπολη άγγιξε το γκολ με τον Γάγγο, το πλασέ του οποίου σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Αντωνόπουλου.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (στο 82′), ο Κρητικός κινήθηκε έξυπνα στην αντίπαλη περιοχή, έκανε την παράλληλη πάσα, αλλά δεν βρέθηκε κάποιος στην πορεία της μπάλας για να την σπρώξει στα δίχτυα. Στο 84′ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντοριβάλ κατέληξε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι της Ηλιούπολης, ενώ στο 90ό λεπτό η κεφαλιά του Κρητικού πέρασε άουτ.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως το φιλικό θα λήξει ισόπαλο, η Κηφισιά βρήκε δίχτυα με τον Τεττέι. Ο Ντοριβάλ εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε ο Κρητικός από τα δεξιά, σημαδεύοντας τον Σωτηράκο στο δεύτερο δοκάρι. Αυτός πήδηξε ψηλότερα από τον προσωπικό του αντίπαλο, έκανε την κεφαλιά προς την καρδιά της αντίπαλης περιοχής, με τον Τετέι να κερδίζει τους πάντες στον αέρα και να στέλνει την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι κι εν συνεχεία στα δίχτυα της Ηλιούπολης.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κούστας): Κολοβούρης (67′ Αντωνόπουλος), Παπαγγελής (22′ Πριόνας), Εσλέρ (67′ Σωτηράκος), Μκρτσιάν, Γκότοβος, Ντοριβάλ, Τόλιος (67′ Παπασάββας), Καλλέργης (46′ Κοντογιάννης, 67′ Τεττέι), Σμπώκος, Κρητικός, Γιαννιτσάνης (46′ Παυλάκης).
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Χαντές): Λέτσο, Πολίτης, Μπουσάι, Κρητικός, Τσάτσαρης, Μαλάι, Γάγγος, Ταβάρες, Ντινιωτάκης, Ζέλο, Κράσι.
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν επίσης οι: Γεωργιάδης, Γεμιστός, Αγκόλι, Κωστόπουλος, Λάμπι, Ρέτζο και Τόσκα.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital