Πετράκης: “Το μείζον είναι η συλλογική επιτυχία”

Ο Γιώργος Πετράκης ψηφίστηκε από τους προπονητές και τους αρχηγούς των ομάδων της Betsson Super League 2, ως ο καλύτερος προπονητής της χρονιάς. Με αφορμή την βράβευσή του, ο προπονητής της Κηφισιάς ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν και εξήγησε τι έχει πραγματική αξία για τον ίδιο:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συναδέλφους προπονητές και τους αρχηγούς των ομάδων με τίμησαν με την ψήφο τους. Θεωρώ πως στο πρόσωπό μου βραβεύεται η συλλογική προσπάθεια που γίνεται στην Κηφισιά από το περασμένο καλοκαίρι, όπου όλοι μαζί προσπαθούμε σκληρά για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες που υπάρχουν.

Στην παρούσα φάση όμως, το μείζον δεν είναι η ατομική διάκριση, αλλά η συλλογική επιτυχία. Αυτή για την οποία μοχθούμε καθημερινά και για την οποία θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Η Κηφισιά είναι ένας οργανισμός που λειτουργεί πάνω απ όλα ως οικογένεια. Αυτό το χαρακτηριστικό μάς έχει κάνει να ξεχωρίσουμε, αυτό μας έχει κάνει όλους να νιώθουμε περήφανοι που είμαστε κομμάτι της.

Είμαι βέβαιος πως στο τέλος της διαδρομής, αυτό που θα θυμόμαστε όλοι είναι η ομαδική επιτυχία. Θωρώ πως την αξίζουν όλοι στον σύλλογο της Κηφισιάς“.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital