Ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Πτολεμαΐδα

Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες παραμονής στην Πτολεμαΐδα, η αποστολή της Κηφισιάς επέστρεψε το Σάββατο 13 Αυγούστου στη βάση της. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Πετράκη προπονήθηκαν εντατικά σε όλο το διάστημα παραμονής στην Πτολεμαΐδα, με τον 34χρονο προπονητή και το επιτελείο του να δουλεύουν σκληρά προκειμένου να μεταδώσουν τις απαραίτητες πληροφορίες και την αγωνιστική φιλοσοφία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κομμάτι μείζονος σημασίας στην εύρυθμη πορεία της προετοιμασίας ήταν οι εγκαταστάσεις και οι συνθήκες παραμονής στο “Ευάγγελος Παντελίδης”, το αθλητικό κέντρο που φιλοξένησε την αποστολή της Κηφισιάς όλο αυτό το διάστημα.

Τα δύο ιδιόκτητα γήπεδα, οι αίθουσες σεμιναρίων, το γυμναστήριο, το spa και ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος για κρυοθεραπεία βοήθησαν σημαντικά προκειμένου οι ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς να δουλέψουν στον μέγιστο βαθμό όλο αυτό το διάστημα.

Η ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την οικογένεια Παντελίδη, όπως επίσης όλο το προσωπικό του “Hotel Pantelidis” και του αθλητικού κέντρου “Ευάγγελος Παντελίδης” για την άψογη φιλοξενία και τη συνεργασία στο διάστημα παραμονής της αποστολής στην Πτολεμαΐδα.

Ο Γιώργος Πετράκης έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του, με την επιστροφή στις προπονήσεις να έχει οριστεί για την Τετάρτη 17 Αυγούστου επί αθηναϊκού εδάφους.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital