Νικηφόρο το πρώτο φιλικό, 2-1 τον Πανσερραϊκό

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι της Κηφισιάς, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο καθώς η ομάδα του Γιώργου Πετράκη επιβλήθηκε του Πανσερραϊκού (2-1) στον Βελβεντό Κοζάνης το απόγευμα της Παρασκευής 12 Αυγούστου.

Ο Μιχάλης Κουιρουκίδης άνοιξε λογαριασμό για τη νέα σεζόν με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή στο 8ο λεπτό, μετά από εξαιρετική συνεργασία και ασίστ του Μαντί Ταλάλ. Το δεύτερο γκολ της Κηφισιάς σημείωσε στο 75ο λεπτό Δαμιανός Γκίνη με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Νωρίτερα, ο Πανσερραϊκός είχε -προσωρινά- ισοφαρίσει με τον Ιτσάμ Κανίς στο 26′ του αγώνα.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης): Αγριμάκης (70′ Δασκαλάκης), Μπάκος (46′ Να), Σωτηράκος (70′ Τόλιος), Σπίνος (46′ Μαζουλουξής), Παναγιώτου (45′ Σμπώκος, 80′ Ποζατζίδης Λ.), Παπασάββας (46′ Πέιος), Ταλάλ (46′ Πρίτσας), Παυλάκης (46′ Γκίνη), Νοικοκυράκης (46′ Ιατρούδης, 70′ Δημοσθενιάδης), Καλλέργης (46′ Σέις, 80′ Φλώκος), Κουιρουκίδης (46′ Τεττέι).

*Η αποστολή της Κηφισιάς επιστρέφει από την Πτολεμαΐδα το Σάββατο 13 Αυγούστου μετά από δύο βδομάδες παραμονής στο αθλητικό κέντρο “Ευάγγελος Παντελίδης”.

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital