Νέο διπλό για την Κηφισιά, 3-1 τον ΠΑΟ Ρουφ

Ακόμη μια εκτός έδρας νίκη για την Κηφισιά, η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟ Ρουφ (3-1) σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Betsson Super League 2. Ο Μιχάλης Κουιρουκίδης (22′) άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ο Ανδρέας Τεττέι (47′) πήρε την σκυτάλη με κοντινό πλασέ και ο Μαντί Ταλάλ (90+3′) έγραψε τον επίλογο με σουτ μέσα από την περιοχή, με την Κηφισιά να πανηγυρίζει με αυτόν τον τρόπο το 5×5 στο Πρωτάθλημα.

Επόμενος αντίπαλος για την Κηφισιά είναι η Ιεράπετρα, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 13:45 στο “Γ. Καμάρας” της Ριζούπολης.

Ο αγώνας

Η πρώτη καλή στιγμή για την Κηφισιά ήρθε μόλις στο 6′ της αναμέτρησης, όταν ο Μανώλης Καλλέργης συνεργάστηκε με τον Μιχάλη Κουιρουκίδη, το σουτ του οποίου από το ύψος της μικρής περιοχής βρήκε σε σώματα και κατέληξε σε κόρνερ. Ο ΠΑΟ Ρουφ επισκέφτηκε για πρώτη φορά την εστία της Κηφισιάς στο 13ο λεπτό, το σουτ του Αντώνη Κυριαζή όμως απέκρουσε χωρίς πρόβλημα ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος.

Στο 22ο λεπτό ο Μανώλης Καλλέργης επιτέθηκε κατά μέτωπο, ανετράπη εντός της αντίπαλης περιοχής, με τον διαιτητή να υποδεικνύει άμεσα την άσπρη βούλα. Ο Μιχάλης Κουιρουκίδης ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της Κηφισιάς.

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό μέχρι την ανάπαυλα, με το σουτ του Σπύρου Βενάρδου (στο 30′) και τη χαμένη ευκαιρία του Μιχάλη Κουιρουκίδη (στο 32′) έπειτα από πλαγιοκόπηση του Μανώλη Καλλέργη να είναι οι μοναδικές αξιοσημείωτες φάσεις.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Κηφισιά έκανε το 2-0. Στο 47ο λεπτό, ο Μάκης Παυλάκης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Γεράσιμος Κουνάδης δεν υπολόγισε καλά την πορεία της μπάλας, με τον Ανδρέα Τεττέι να την σπρώχνει προς τα δίχτυα.

Το παιχνίδι συνέχισε να μην έχει πολλές φάσεις, με την Κηφισιά να ελέγχει επί της ουσίας τον ρυθμό, αλλά τον ΠΑΟ Ρουφ να βρίσκει τον τρόπο να μειώσει στο 78′ της αναμέτρησης, με κεφαλιά του Παντελή Πανουργιά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Παρά την πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι μέχρι το φινάλε, δεν κατάφεραν πάντως να φτάσουν στην ισοφάριση. Αντίθετα, η Κηφισιά είχε την ευκαιρία να κάνει τρία τα τέρματά της, με τον Μαντί Ταλάλ στο 90ό λεπτό (έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Μανώλη Καλλέργη). Ο μέσος της Κηφισιάς πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά οι αμυντικοί του ΠΑΟ Ρουφ πρόλαβαν και έδιωξαν την μπάλα πάνω στην γραμμή.

Ό,τι δεν κατάφερε σε εκείνο το σημείο όμως, ο Μαντί Ταλάλ το πέτυχε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο 90+3′ του αγώνα, ο Κυριάκος Μαζουλουξής έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μανώλης Καλλέργης έπιασε το σουτ στην κίνηση, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ Ρουφ απέκρουσε με υπερένταση. Ο Μαντί Ταλάλ βρισκόταν στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώντας το 1-3, που ήταν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Σωτηράκος, Ποζατζίδης Στ. (46′ Παπασάββας), Σπίνος, Παναγιώτου (68′ Σμπώκος), Μαζουλουξής, Ιατρούδης (89′ Βαφέας), Καλλέργης, Παυλάκης, Κουιρουκίδης (46′ Τεττέι), Γκίνη (68′ Ταλάλ).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital