Μεγάλη νίκη για την Κ20 της Κηφισιάς, 3-0 τα Χανιά

Με εξαιρετικό ποδόσφαιρο και μεγάλη αποφασιστικότητα σε όλη τη διάρκεια του ενενηνταλέπτου, η Κ20 της Κηφισιάς επικράτησε εντός έδρας της αντίστοιχης των Χανίων (3-0) στο πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι για τους “8” του Πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2.

Οι παίκτες του Θωμά Μαυρουδή ήταν καλύτερη στο σύνολο της αναμέτρησης, δεν έδωσαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους και, όντες υπομονετικοί στο μπροστινό μισό του γηπέδου, πέτυχαν τρία γκολ μετά από την ανάπαυλα.

Ο Αποστόλου ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 50ό λεπτό, ενώ στο 80′ ο Καπάι βρήκε δίχτυα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από εξαιρετική ενέργεια του Φλώκου από τα άκρα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90ό λεπτό της αναμέτρησης, με τον Κουτσουπιά να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μαυρουδής): Δασκαλάκης, Τσουχλαράκης, Μπάκος, Αποστόλου, Μαρκάκης, Κωνσταντακόπουλος, Φλώκος (84′ Κουτσουπιάς), Δήμος (65′ Καπαματζιάν), Μιχόπουλος (84′ Ντόκο), Δημοσθενιάδης, Γαντζούλας (76′ Καπάι).

Εγγραφείτε τώρα!

Γίνετε μέλος της online κοινοτητάς μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ομάδας!

LOGO pae kifisia_BLUE2_300

Η Π.Α.Ε. Κηφισιά σας ευχαριστεί για την συμπαράστασή σας σε όλες τις μάχες της!

KifisiaFC © 2024. All Rights Reserved. Created By DeltaDigital